Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Φουλάρει για σέντερ φορ και μέσο ο ΟΦΗ την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 15:43 Γράφτηκε από τον

Μια εβδομάδα απέμεινε για να ολοκληρθεί η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα και στον ΟΦΗ φουλάρουν τις μηχανές τους προκειμένου να κλείσουν τα δύο τελευταία κενά που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας. 

Η απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός παίκτη που θα μπορεί να δώσει βοήθειες και να προσθέσει βάθος και ποιότητα στις θέσεις 8 και 10 είναι σε πρώτο πλάνο για το συγκρότημα του Γ. Σίμου. 

Οι Αργεντινοί Μπου και Ρετέγκι από την Μπόκα Τζούνιορς βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο για τον ΟΦΗ που εξετάζει όμως και περιπτώσεις και άλλων παικτών ως εναλλακτικές λύσεις αφού είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να βγάλει τη σεζόν με δύο μόνο κλασικά σέντερ φορ. 

Από εκεί και πέρα για την θέση στη μεσαία γραμμή η μέτρια μέχρι τώρα παρουσία του Στάϊκου και του Σακόρ στο ξεκίνημα της σεζόν αναγκάζει τον ΟΦΗ να ενεργοποιήσουν την αρχική σκέψη που είχαν για να αποκτήσουν ένα παίκτη που θα δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή πάιζοντας κυρίως στην θέση 8 αλλά και 10 αν χρειαστεί. 

Σε αντίθεση με την επίθεση εδώ δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας κάποια ονόματα αν και πληροφορίες του Prismasport.gr λένε ότι ο ΟΦΗ δεν αποκλείεται και για αυτή τη θέση να στραφεί στην αγορά της Κύπρου που την ξέρει πολύ καλά ο Π. Παπαπαναγής. 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport