Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Γ. Σίμος: H λεπτομέρεια κάνει την διαφορά σε αυτά τα ματς

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 22:17 Γράφτηκε από τον

Στην παραδοχή ότι ουσιαστικά ο ΟΦΗ έπαιξε απέναντι σε μια πιο έτοιμη και έμπειρη ομάδα προχώρησε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της κρητικής ομάδας Γιώργος Σίμος. 

Στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του ΟΦΗ επισήμανε: 

"Μετά από τόσα χρόνια περιμέναμε αυτό τον αγώνα. Υπάρχει μια λογική και ανθρώπινη στεναχώρια γιατί θέλαμε να προχωρήσουμε. Παίξαμε απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέριες. Τις στιγμές που είχαμε εμείς δεν της κάναμε γκολ σε αντίθεση με τον Απόλλωνα. Είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια αλλά από την άλλη είμαι στεναχωρημένος γιατί ξέρω πόσο πολλοί οι ποδοσφαιριστές το ήθελαν. Από αύριο στρεφουμε την προσοχή στο πρωτάθλημα. 

Στη συνέχεια ο Γ. Σίμος δέχθηκε ερωτήσεις από τους εκπροσώπους του τύπου:  

To ότι ο ΟΦΗ έχει χάσει την δημιουργία του σαν ομάδα και έκανε πολλά αβίαστα λάθη και το που τα αποδίδει: 

"Μιλαμε για δύο τελείως διαφορετικά ματς. Αν πίστευε κάποιος σήμερα ότι θα είχαμε μια απόλυτη κυριαρχία απέναντι στον Απόλλωνα θα ήταν ουτωπικό. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλύτερα διαστήματα. Έγινε πολύ γρήγορα το 1-0 και ο Απόλλωνας έχει την εμπειρία να διαχειριστεί το παιχνίδι. Ο Απόλλωνας ήταν πιο έτοιμος αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Έγινε μεγάλη προσπάθεια και αυτό κρατάω. " 

Για το αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δεν παράγει φάσεις σε αντίθεση με πέρυσι: 

"Σίγουρα είναι κάτι που θέλουμε να το βελτιώσουμε. Από αύριο πρέπει να ξεχάσουμε αυτό τον αποκλεισμό και να αρχίσουμε να συγκεντρωνόμαστε στο ματς με τη Λαμία και να επιστρέψουμε στα στάνταρ που θέλαμε". 

Για το αν άργησε να κάνει μεταγραφές ο ΟΦΗ: 

"Και πέρυσι αλλά και φέτος ζούμε με τον ρεαλισμό. Για εμάς ο κάθε παίκτης που υπάρχει είναι ο καλύτερος που υπάρχει. Ξέρω πως θα πάει η ομάδα όλη την χρονιά γιατί αυτό το παίρνω μέσα από την δουλειά που γίνεται και είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια. Η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσκολο ματς για αυτή την εποχή για εμάς σε αυτό το επίπεδο. Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά σε αυτά τα ματς". 

Για το ποιες θέσεις θέλει να αποκτήσει παίκτες ο ΟΦΗ: 

"Ψάχνουμε αριστερό μπακ , εξτρέμ και σέντερ φορ και αν προκύψει και κάτι καλό στη μεσαία γραμμή θα κινηθούμε για την απόκτηση ενός τέτοιου παίκτη". 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport