Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020

Μεγάλο κέρδος των πλέϊ οφ για τον ΟΦΗ ο Π. Στάϊκος

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 19:14 Γράφτηκε από τον

Μπορεί ο ΟΦΗ μετά από 8 αγωνιστικές στα πλέϊ οφ να μην έχει καταφέρει να πάρει μια νίκη για το γόητρο του όμως παρά τα αρνητικά αποτελέσματα υπάρχουν και κάποια θετικά στοιχεία που έχουν βγει μέσα από αυτές τις αναμετρήσεις. 

Ένα από αυτά αφορά τον Πασχάλη Στάϊκό που μπόρει μέσα στην διάρκεια της σεζόν να έπαιξε 16 ματς ξεκινώντας μόνο στα 4 εξ αυτών ως βασικός μετρώντας συνολικά 796 λεπτά συμμετοχής όμως στα πλέϊ οφ έχει αγωνιστεί και στα 8 παιχνίδια έχοντας παίξει 410 λεπτά έχοντας βελτιώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την προσωπική του απόδωση. 

Ο Στάϊκός αγωνίζεται σε μια θέση όπου ο ΟΦΗ έχει μεγάλο ανταγωνισμό με την παρουσία των Νέϊρα και Σακόρ αλλά δείχνει μαχητής και έχοντας βρει πολύ καλό ρυθμό στα πλέϊ οφ αναδεικνύεται σε ένα παίκτη που μπορεί να αποτελέσει πολύτιμη λύση για τον Γ. Σίμο τη νέα σεζόν. Τρέχει ασταμάτητα, βάζει τα πόδια του στη φωτιά και γενικά όταν βρει ελεύθερο χώρο σουτάρει χωρίς να διστάσει.  

Ο 24χρονος μέσος αποτελεί και ένα προσωπικό στοίχημα και για τον Γ. Σαμαρά που επέμενε αρκετά να τον πάρει πέρυσι από τον Παναθηναϊκό γνωρίζοντας ότι ο Στάϊκός έψαχνε μια ομάδα που θα του έδινε τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ