Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

Θέμα Prismasport: Συνεχίζουν μέχρι τέλους στον ΟΦΗ οι παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 16:20 Γράφτηκε από τον

Κανονικά μέχρι τη λήξη των πλέϊ οφ θα συνεχίσουν την παρουσία τους στον ΟΦΗ οι πέντε παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στις 30/6 και έχουν το δικαίωμα να αποχωρίσουν από την ομάδα. 

Αυτοι οι ποδοσφαιριστές είναι οι Νάστος, Δερμιτζάκης, Ζοάο Βίκτορ, Μπολάκης και Μπράουν που έχουν συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση της ομάδας να παραμείνουν μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν παρά το γεγονός ότι έχουν το δικαίωμα να αποχωρίσουν από την 1 Ιουλίου από την ομάδα. 

Το αν θα γίνει η αν έχει γίνει πρόταση ανανέωσης σε κάποιον από τους προαναφερόμενους παίκτες είναι κάτι άγνωστο μέχρι στιγμής , αλλά με τα τωρινά δεδομένα δύσκολα κάποιος εξ΄αυτών θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ και για τη νέα σεζόν. 

Aυτή είναι μια καλή παράμετρος για τον ΟΦΗ σε μια περίοδο όπου βλέπουμε αρκετούς παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους αύριο να αποχωρούν από αρκετές ομάδες της Super League 1. 

Tέλος σε ότι έχει να κάνει με τους τρεις δανεικούς ποδοσφαιριστές τον Σεμέντο, τον Μεγιάδο και τον Μάνο υπάρχει συμφωνία με τις ομάδες που ανήκουν για να ολοκληρώσουν κανονικά τα πλέϊ οφ με τον ΟΦΗ. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)