Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Ξεκινάνε χωρίς κόσμο τα πλέϊ οφ, νέα σύσκεψη την επόμενη εβδομάδα για τις τελικές αποφάσεις

Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 15:28 Γράφτηκε από τον

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στο Υφυπουργείο Αθλητισμού η συνάντηση του προέδρου της Super League 1 Μηνά Λυσσάνδρου που συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο του ΟΦΗ Ηλία Πουρσανίδη επισκέφθηκαν τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και συζήτησαν μαζί του το αίτημα των ομάδων της Super League 1 για παρουσία φιλάθλων στα πλέϊ οφ με ποσοστό 20% ανάλογα με την χωρητικότητα του κάθε γηπέδου. 

Μια πρόταση που κατατέθηκε πριν από αρκετό καιρό από την ΠΑΕ ΟΦΗ μέσω του Ηλία Πουρσανίδη σε τηλεδιάσκεψη της Λίγκας και έγινε απόδεκτη΄από την Super League 1. 

Ο κ. Αυγενάκης δεν έδειξε αρνητικός στο να υπάρξει μια μερίδα φιλάθλων στα γήπεδα χωρίς να διευκρινηστεί το ακριβές ποσοστό (αν θα είναι 20% δηλαδή η ίσως και μεγαλύτερο) και αυτό που αποφασίστηκε είναι την επόμενη εβδομάδα να γίνει νέα συνάντηση στην οποία θα συμμετέχουν και άνθρωποι του ΕΟΔΥ στους οποίους θα αναλυθεί από τους εκπροσώπους της Λίγκας  η τεκμηριωμένη πρόταση έτσι ώστε να παρθεί μια τελική απόφαση. 

Το σίγουρο είναι ότι η 1η αγωνιστική των πλέϊ οφ και των πλέί άουτ θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου και βλέπουμε από την 2η αγωνιστική και μετά αν δοθεί το ΟΚ από τις υγειονομικές αρχές για να γίνουν τα υπόλοιπα παιχνίδια έστω και με την ελάχιστη παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)