Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

To τετ α τετ Πουρσανίδη-Λυσάνδρου με τον Υφυπουργό κρίνει... την απόφαση για τον κόσμο στα γήπεδα!

Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 21:37 Γράφτηκε από τον
Ηλίας Πουρσανίδης Ηλίας Πουρσανίδης

Μία πολύ σημαντική συνάντηση είναι προγραμματισμένη το πρωί της Τετάρτης στις 12:00 για την ΠΑΕ ΟΦΗ στο Υπουργείο. 

Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Ηλίας Πουρσανίδης και ο πρόεδρος της Super League κ. Μηνάς Λυσάνδρου θα συναντήσουν τον Υφυπουργό αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη έτσι ώστε να συζητήσουν την πρόταση της Κρητικής ΠΑΕ να γίνουν οι αγώνες των πλέι οφ με το 20% του κόσμου του κάθε γηπέδου. 

Αυτή η συνάντηση είναι πολύ σημαντική όπου οι δυο άνδρες θα εξηγήσουν αναλυτικά στον Υφυπουργό την τεκμηριωμένη πρόταση της ΠΑΕ ΟΦΗ. Στην ουσία πλέον ο ΟΦΗ εκπροσωπεί όλες τις ομάδες της Super League 1 και όλες οι ΠΑΕ θα περιμένουν με αγωνία την εξέλιξη αυτή ς της συνάντησης!

Η ενημέρωση της ΓΓΑ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Super League 1, Μηνά Λυσάνδρου και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ηλία Πουρσανίδη, θα έχει αύριο Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Οι ποδοσφαιρικοί εκπρόσωποι αιτήθηκαν της συνάντησης, βάσει της πρότασης της Λίγκας για εξέταση από τις υγειονομικές επιτροπές και τις αθλητικές αρχές του ενδεχομένου παρουσίας ποσοστού φιλάθλων στα γήπεδα, στην εξέλιξη της διεξαγωγής των play off και play out του πρωταθλήματος. Επιπλέον, στις 12:30 είναι προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη των ιατρών των ΠΑΕ της SL1 με την υγειονομική επιστημονική επιτροπή της ΓΓΑ εν όψει της έναρξης των αγώνων το σαββατοκύριακο.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ