Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020

Πως επηρεάζει ο κορωνοϊός τον προγραμματισμό του ΟΦΗ

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 16:05 Γράφτηκε από τον

Mε όλη την κατάσταση που έχει επιφέρει η εξάπλωση του κορωνοϊού παγκόσμια και κυρίως στην Ευρώπη, πολλές ομάδες δεν μπορούν να ξέρουν το τι μέλλει γενέσθαι, σχετικά με τον προγραμματισμό τους την επόμενη σεζόν.

Μία από αυτές είναι και ο ΟΦΗ,

Οι Κρητικοί έχοντας πάντα στο μυαλό τους ότι βρλισκετια σε ισχύ η τιμωρία του Παναθηναϊκού, ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στην Ευρώπη.

Η προετοιμασία έχει να κάνει φυσικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό αλλά και φιλικά παιχνίδια ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων.

Με τα δεδομένα των προηγούμενων μηνών, ο ΟΦΗ, πιθανότατα θα ξεκινούσε την καλοκαιρινή προετοιμασία του στα μέσα Ιουνίου, στην Ολλανδία, καθώς τα παιχνίδια των πρώτων προκριματικών του Europa League αρχίζουν στις αρχές Ιουλίου.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ, είχε αποφασιστεί η διεξαγωγή τεσσάρων φιλικών, καθώς και ένα ακόμα ως πρόβα τζενεράλε.

Όλα αυτά βέβαια πριν λίγες εβδομάδες.

Ο ερχομός του κορωνοίού στην χώρα μας αλλά και σε όλη την Ευρώπη, βάζει πολλά ερωτηματικά σχετικά με την διεξαγωγή των play-off, καθώς τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν ότι είναι πιθανό να μην διεξαχθούν.

Ακόμα και αν διεξαχθούν, δημιουργείται το ερώτημα, του πότε θα αρχίσουν αλλά και την ημερομηνία λήξης τους μιας και μιλάμε για ένα μίνι πρωτάθλημα 10 αγωνιστικών.

Αβεβαιότητα υπάρχει και με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, με τις 30/6 να είναι καταληκτική ημερομηνία των περισσότερων αν όχι όλων.

Εφόσον λήξουν τα συμβόλαια κάποιων, είναι στην διακριτική τους ευχέρεια αν θα συνεχίσουν να παίζουν χωρίς αυτά.

Η UEFA με ανακοίνωση της προ ολίγων ημερών, γνωστοποίησε ότι στις 14 Απριλίου θα γίνει η επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Φυσικά κανείς όμως δεν ξέρει τι θα έχει συμβεί έως τότε, πόσο μάλλον δε όταν η ΔΟΕ αποφάσισε την αναστολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για το 2021.

Μιλάμε φυσικά για ένα γεγονός το οποίο επρόκειτο να γίνει στα τέλη Αυγούστου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)