Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Το παλεύει για δύο ακόμη προσθήκες ο ΟΦΗ

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 12:00 Γράφτηκε από τον
O Γιάννης Σαμαράς έχει σηκώσει μανίκια για τις δύο τελευταίες μεταγραφές που ψάχνει ο ΟΦΗ O Γιάννης Σαμαράς έχει σηκώσει μανίκια για τις δύο τελευταίες μεταγραφές που ψάχνει ο ΟΦΗ

Η εβδομάδα που μπήκε στον ΟΦΗ μπορεί να έχει ιδιαίτερο αγωνιστικό ενδιαφέρον λόγω του αγώνα του Σαββάτου με τη Λάρισα στο Γεντί Κουλέ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας δεν ασχολούνται και με τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας. 

Μπορεί στο αρχικό πλάνο της κρητικής ομάδας να ήταν η απόκτηση ενός στόπερ και ενός αμυντικού μέσου, όμως από τη μια οι πολλές τιμωρίες από κάρτες και από την άλλη οι τραυματισμοί και το μικρό ρόστερ που υπάρχει αναγκάζουν τους ανθρώπους που τρέχουν το χειμερινό μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας να κινηθούν για ακόμη δύο περιπτώσεις. 

Ο ΟΦΗ στις τέσσερις ημέρες που απομένουν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου αναζητούν έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό, και ένα επιθετικό που θα πλαισιώσει τους Φιγκεϊρέντο και Μάνο στα ματς που απομένουν όχι μόνο μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος αλλά και των πλέϊ οφ η πλέϊ άουτ. 

Για την επίθεση υπάρχει το όνομα ενός Έλληνα επιθετικού που απασχολεί έντονα την κρητική ομάδα τις τελευταίες ημέρες με τον παίκτη να μην είναι ελεύθερος από την ομάδα του όμως στην οποία δεν έχει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής. Το όνομα του κρατείτε σαν επτασφράγιστο μυστικό στον ΟΦΗ αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η κρητική ομάδα είναι αποφασισμένη να παλέψει την περίπτωση του μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. 

Για το κέντρο της άμυνας αξιλογούνται κυρίως κάποιες περιπτώσεις ξένων ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί αλλα΄στον ΟΦΗ θέλουν να κάνουν μια προσεκτική επιλογή με προοπτική και για την επόμενη σεζόν και όχι για ένα μόνο εξάμηνο. 

Όπως και να έχει μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες και σίγουρα πριν το ματς με τη Λάρισα θα υπάρξουν οι όποιες εξελίξεις σε αυτά τα δύο ανοιχτά μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν τον ΟΦΗ. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)