Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Σίμος: «Παρασυρθήκαμε στο παιχνίδι της Λαμίας»

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 17:23 Γράφτηκε από τον

Ο Γιώργος Σίμος τόνισε στην Συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από την Λαμία ότι η ομάδα του παρασύρθηκε στο δεύτερο μέρος από το παιχνίδι του αντιπάλου και δεν παρουσίασε την εικόνα που θα ήθελε!

Επιπλέον ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε ότι δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του καθώς προσπάθησαν όλη την εβδομάδα αλλά τώρα πρέπει να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν για τα επόμενα τρία παιχνίδια που έχουν να δώσουν στις επόμενες 8 ημέρες!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ολοκληρώθηκε μία εβδομάδα με τρεις αγώνες, μαζί με τον σημερινό. Στους 2.5 αγώνες μαζί με το πρώτο ημίχρονο του σημερινού αγώνα, η ομάδα μας είχε πάρα πολύ καλή απόδοση. Στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα το ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε, για το οποίο προπονούμαστε, δεν ήταν αυτό που θέλουμε. Νομίζω ότι παρασυρθήκαμε στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου. Δυστυχώς δεν πήραμε κάποιο αποτέλεσμα παρότι όπως έδειχναν τα πράγματα στο πρώτο μέρος θα καταφέρναμε κάτι καλύτερο. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου, κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια όλη την εβδομάδα. Τώρα θα πρέπει να ξεκουραστούμε, να προπονηθούμε γιατί έρχονται άλλα τρία παιχνίδια σε οκτώ μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)