Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Μπουτσικάρης: «Επόμενο βήμα η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα»

Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 22:00 Γράφτηκε από τον

Ο πρόεδρος της Super League στην τοποθέτησή του πριν την έναρξη της κλήρωσης τόνισε πως ο επόμενος στόχος είναι να επιστρέψει ο κόσμος με ασφάλεια στα γήπεδα.

Η αντιπρόεδρος της Λίγκας, Κάτια Κοξένογλου είχε τονίσει σε συνέντευξή της την Παρασκευή πως υπάρχει το πλάνο για να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα της Super League σε ένα ποσοστό του 30% της χωρητικότητας των γηπέδων.

Ο πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Μπουτσικάρης στην τοποθέτησή του πριν την έναρξη της διαδικασίας της κλήρωσης στάθηκε σε αυτόν τον στόχο και ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπουτσικάρης στην τοποθέτησή του:

«Αξιότιμοι προσκεκλημένοι.

Αγαπητοί φίλοι του ποδοσφαίρου.

Σας καλωσορίζω στην ηλεκτρονική κλήρωση του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021.

Στην κλήρωση θα χρησιμοποιηθεί εξειδικευμένο πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή, το οποίο λαμβάνει υπόψη του όλες εκείνες τις παραμέτρους που θα διαμορφώσουν το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα για τις ομάδες, διατηρώντας φυσικά το στοιχείο της Τύχης.

Δε θέλω να μακρυγορήσω και θα τονίσω απλώς ότι το Ποδόσφαιρο, ιδίως σε αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνει όλη η κοινωνία, αποτελεί μια ευχάριστη διέξοδο για όλους τους φιλάθλους, με επόμενο βήμα την επιστροφή τους στα γήπεδα.

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσοι, ο καθένας από τη θέση ευθύνης του, συντέλεσαν ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που προέκυψαν.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την Interwetten, Χρυσό Χορηγό του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, για τη χορηγία της Κλήρωσης σήμερα.

Εύχομαι σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με λιγότερα προβλήματα, περισσότερο ποδόσφαιρο και πάνω απ' όλα υγεία για όλους»!

Πηγή: gazzetta.gr

Γ.Κ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport