Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Ποινή -6 βαθμών σε Πανιώνιο και -3 σε ΑΕΛ!

Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 18:08 Γράφτηκε από τον

Mπλεξίματα έφεραν σε Πανιώνιο και ΑΕΛ οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ την Τετάρτη (5/8).

Και τούτο διότι ενεργοποιήθηκε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για τις οφειλές των «κυανέρυθρων» προς τους Ανσαριφάρντ (ΦΩΤΟ) και Μπανανά (συνεπώς -6 για τους Νεοσμυρνιώτες), ενώ το -3 ενεργοποιήθηκε και για τους «βυσσινί» εξαιτίας των οφειλών στον Λεοζίνιο

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

- Ενεργοποίησε σε βάρος της καθ’ ης ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία “ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.”, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή- Καρίμ Ανσαριφάρντ του Άς, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 165/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 36/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνισθεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

- Ενεργοποίησε σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία “ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.”, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 47/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Yaya Banana, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 504/2019 τελεσίδικης απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

- Ενεργοποίησε σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ”, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 8/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Leandro Sales de SANTANA, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 461/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως».

Πηγή: a-sports.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport