Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Super League: Τηλεοπτική στέγη για όλους με 11-3

Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 14:00 Γράφτηκε από τον
Super League: Τηλεοπτική στέγη για όλους με 11-3 Super League: Τηλεοπτική στέγη για όλους με 11-3

Η τηλεοπτική κατοχύρωση όλων των ομάδων πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος υπερψηφίστηκε από τον συνεταιρισμό με εξαίρεση τους… Ολυμπιακό, Άρη και Λάρισα.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έθεσε -στη συζήτηση που είναι σε εξέλιξη- ως προϋπόθεση για την έναρξη του πρωταθλήματος να έχουν όλες οι ομάδες τηλεοπτικό συμβόλαιο, προτείνοντας -μάλιστα- μακροπρόθεσμα και τη δημιουργία της… Super League TV!

Η αναγκαιότητα της τηλεοπτικής κατοχύρωσης όλων των ομάδων πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος έφερε την πρόταση Αλαφούζου προς ψήφιση. Κοινώς σε περίπτωση που δεν εξασφαλίσουν όλες οι ομάδες συμβόλαιο, να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα, όπως ειπώθηκε σε μια πιο ήπια διατύπωση.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως η πρόταση υπερψηφίστηκε με εξαίρεση τους… Ολυμπιακό, Άρη και Λάρισα! Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η στάση του Ολυμπιακού και του εκπροσώπου του προκάλεσε νωρίτερα και την «επίθεση» του Μάκη Γκαγκάτση, τονίζοντας πως το θέμα των τηλεοπτικών είναι ο βασικός λόγος που η Λίγκα μπλόκαρε την πρόταση αναδιάρθρωσης.

Πηγή: sdna

 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport