Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Θέμα Prismasport: To ερωτηματικό με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών

Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 19:10 Γράφτηκε από τον
Το Prismasport.gr σας αποκαλύπτει τι θα γίνει με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν στις 30/6 αν ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική σεζόν στην Ελλάδα. Το Prismasport.gr σας αποκαλύπτει τι θα γίνει με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν στις 30/6 αν ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική σεζόν στην Ελλάδα.

Μπορεί στη Super League 1 να έδωσαν παράταση στην αναστολή του πρωταθλήματος μέχρι τις 24 Απριλίου όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για το αν και εφόσον ολοκληρωθεί η σεζόν με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr στόχος των διοικούντων των ομάδων στο καλό σενάριο είναι οι ομάδες να ξαναμπούν στο γήπεδο αρχές Ιουνίου με την προυπόθεση ότι στα μέσα Μαίου θα επαναρχίσουν προπονήσεις οι ομάδες ανάλογα και με την εξέλιξη του κορωνοϊού στη χώρα μας. 

Αυτό σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί η επέκταση για ένα μήνα όλων των συμβολαίων των παικτών που λήγουν στις 30 Ιουνίου προκειμένου να μπορέσουν αυτοί οι ποδοσφαιριστές να παίξουν με τις ομάδες τους. Κάποιοι παίκτες εξ αυτών των οποίων τα συμβόλαια τους λήγουν στις 30 Ιουνίου ίσως έχουν υπογράψει ως έχουν δικαίωμα από τον Ιανουάριο του ίδιου έτους σε άλλη ομάδα και εδώ είναι το πρόβλημα. 

Ένα πρόβλημα που θα το βρει μπροστά της όχι μόνο η Ελλάδα αλλά και όλες οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες που θα κληθούν να ολοκληρώσουν τα εγχώρια πρωταθλήματα τους πιθανόν μέσα στον Ιούνιο. 

Το σχέδιο που υπάρχει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο είναι η επέκταση όλων των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που λήγουν στις 30/6 για ένα επιπλέον μήνα ώστε αυτά να λήγουν στις 30 Ιουλίου. 

Μια τέτοια κίνηση θα επιφέρει βέβαια αλλαγές και στη χρονική περίοδο της καλοκαιρινής μεταγραφικής σεζόν τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλα Ευρωπαϊκά κράτη. 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport