Κυριακή, 05 Απριλίου 2020

Στην Αίγυπτο για την Γουάντι Ντέγκλα ο Ν. Παπαβασιλείου

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 14:52 Γράφτηκε από τον
Σε συζητήσεις με την Γουάντι Ντέγκλα προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία βρίσκεται ο Ν. Παπαβασιλείου. Σε συζητήσεις με την Γουάντι Ντέγκλα προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία βρίσκεται ο Ν. Παπαβασιλείου.

Η περίπτωση του Τραϊανού Δέλλα δεν προχώρησε για τη Γουάντι Ντέγκλα, αλλά οι διοικούντες την αιγυπτιακή ομάδα επιμένουν... ελληνικά, καθώς βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον προπονητή του Πανιωνίου, Νίκι Παπαβασιλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Κύπριος τεχνικός ταξίδεψε την Κυριακή (16/02) στο Κάιρο και είχε συζητήσεις με τους ιθύνοντες της Γουάντι Ντέγκλα προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μάλιστα, ο έμπειρος προπονητής έλειψε από την προπόνηση του Πανιωνίου την Κυριακή, λέγοντας πως έχει ένα προσωπικό ζήτημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επαφή μεταξύ των δύο πλευρών έγινε ύστερα από πρωτοβουλία του Παπαβασιλείου, ο οποίος κι ανέλυσε το πλάνο του για την αιγυπτιακή ομάδα. Με τον Πανιώνιο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ο Παπαβασιλείου βλέπει τη Γουάντι Ντέγκλα ως ένα καλό βήμα στην καριέρα του.

Μεταξύ των ιδιοκτητών της αιγυπτιακής ομάδας είναι ο Μάγκετ Σαμί, ο οποίος είναι μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη, στον οποίο κάθισε την περασμένη σεζόν στον πάγκο της κρητικής ομάδας. Μετά από 17 αγωνιστικές στην Egyptian Premier League, η Γουάντι Ντέγκλα είναι στην 17η θέση της βαθμολογίας και στο -1 από τη Τάντα που είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πηγή:sport24.gr 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)