Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Κάτω από τη μύτη... της αστυνομίας καταφθάνουν στον Βόλο οπαδοί της ΑΕΚ!

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 12:01 Γράφτηκε από τον
Εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ στον Βόλο για τον τελικό του κυπέλλου! Εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ στον Βόλο για τον τελικό του κυπέλλου!

Οι οπαδοί της ΑΕΚ παρά τα περιοριστικά μέτρα καταφθάνουν κατά εκατοντάδες στον Βόλο για τον τελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό!

Τα χιλιόμετρα είναι λίγα και η απόσταση μικρή αναφέρει σε ένα από τα τραγούδια του ο Βασίλης Καρράς και φαίνεται πως οι οπαδοί της ΑΕΚ αυτό το αισθάνονται απόλυτα για την αγαπημένη τους ομάδα, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο Βόλος από νωρίς το πρωί έχει ήδη πάρει την κιτρινόμαυρη διχρωμία!

Περισσότεροι από 300 οπαδοί της ΑΕΚ είναι ήδη στην πόλη που θα διεξαχθεί απόψε (21:00) ο τελικός Κυπέλλου, προκειμένου να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας και να τους δώσουν μια επιπλέον ψυχολογική υποστήριξη πριν το ματς με τον Ολυμπιακό που κρίνει κούπα.

Για τον λόγο αυτό αναμένεται να βρεθούν στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή της Ένωσης και να εμψυχώσουν τους παίκτες του Μάσιμο Καρέρα.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ με περισσότερα από 50 αυτοκίνητα ταξίδευαν όλη νύχτα και επί της ουσίας έπιασαν στον ύπνο της ΕΛ.ΑΣ., με στόχο να βρεθούν δίπλα στην κιτρινόμαυρη αποστολή. Μάλιστα, αναμένεται άφιξη επιπλέον φίλων της Ένωσης από τη Βόρεια Ελλάδα!

Πηγή: Filathlos.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport