Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Ο δικός μας «Ντιέγκο»... Αντώνης Αποστολάκης!

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020 20:53 Γράφτηκε από τον

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ενέπνευσε πολλούς ανθρώπους να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Αποτέλεσε ποδοσφαιρικό ίνδαλμα και πηγή έμπνευσης για πολλά νέα παιδιά που ήθελαν να φτάσουν το επίπεδο του ποδοσφαιρικά. 

Το να αρχίσουμε να αναλύουμε την επιρροή που είχε ακόμα μέχρι σήμερα θα πάρει πολλές ώρες γραψίματος.... Πάντως ποιο παιδί που έπαιζε στις αλάνες στις αρχές της δεκαετίας του 1990, λίγο πριν σουτάρει δεν αναφώνησε το όνομα του Ντιέγκο;

Στο Ηράκλειο πάντως έχουμε τον δικό μας Ντιέγκο. Και είναι ο Αντώνης Αποστολάκης, ο οποίος γυρνάει και στο όνομα αυτό... «Ντιέγκο»

Για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες μπορούν υπάρχουν πολλοί να μιλήσουν, από παλιούς του συμπαίκτες μέχρι και προπονητές. Έκανε καριέρα στο ποδόσφαιρο αλλά θα μπορούσε βάση δυνατοτήτων να πετύχει πολλά περισσότερα.

apostolakis

Έπαιξε στον Εργοτέλη, τον ΠΟΑ, στην Χερσόνησο, στον Ηρόδοτο, στην Καβάλα, στον Γιούχτα και σε άλλες πολλές ομάδες κλείνοντας την καριέρα στον Ηρακλή Ηρακλείου ξεκινώντας το 2011-12 την προπονητική του καριέρα!

Σίγουρα η απώλεια του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα... κοστίζει και στον Αντώνη... που κουβαλάει το μικρό όνομα του θεού του ποδοσφαίρου έστω και ως παρατσούκλι!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport