Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Τα σωματεία του Ηρακλείου που έχει ελεγχθεί η αίτηση τους για το Μητρώο

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 18:31 Γράφτηκε από την
Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Συνεχίζεται η διαδικασία για την εγγραφή των ερασιτεχνικών σωματείων στο Μητρώο.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από την δύναμη της ΕΠΟ έχουν ελεγχθεί 389 αιτήσεις, μέσα στις οποίες συγκαταλέγονται από το Ηράκλειο, ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης, ο Πόρος και ο ΠΟΗ (πατήστε εδώ να δείτε τη σχετική λίστα).

Ακόμη ωστόσο δεν έχουν συμπεριληφθεί στα εγγεγραμένα σωματεία, τα οποία είναι μόλις 4 από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (πατήστε εδώ να δείτε τη σχετική λίστα).

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από το Prismasport.gr τα σωματεία από το Ηράκλειο που έχουν καταθέσει αίτηση είναι: ΠΟΑτσαλένιου, Πόρος, Ποσειδώνας, Παλιανή, ΠΟΗ, Μοίρες, Ζαρός, Ασίτες, Βόνη, Ερασιτέχνης Εργοτέλης. (διαβάστε εδώ).

Ο Υφυπουργός, Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε πρόσφατα ότι η τελική προθεσμία για να ολοκληρώσουν και να διορθώσουν οι σύλλογοι τις αιτήσεις τους είναι στις 30/11 εάν επιθυμούν να λάβουν την κρατική επιχορήγηση. 

Σήμερα μάλιστα σε νέα δήλωση τόνισε ότι θα δοθούν άμεσα τα χρήματα στα εγγεγραμμένα σωματεία, τα οποία ωστόσο όπως φαίνεται στις λίστες είναι πολύ λίγα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έτοιμη να μπει στο Αθλητικό Μητρώο η Βόνη!

Ολοκλήρωσαν την αίτηση για το Μητρώο οι Ασίτες!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport