Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

Υπερψηφίστηκε το νέο αθλητικό νομοσχέδιο!

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 21:55 Γράφτηκε από τον

Κατά πλειοψηφία με τις θετικές ψήφους του κυβερνώντος κόμματος στο σύνολο του

Στις κατ’ άρθρων ψηφοφορίες υπήρξαν «ναι» και από την αντιπολίτευση

Αίσιο φυνάλε για τη Νέα Δημοκρατία και τον Λευτέρη Αυγενάκη. Πέρασε χωρίς… παρατράγουδα ή καθυστερήσεις μέσω ονομαστικής ψηφοφορίας το βράδυ της Πέμπτης (17/9) το νέο αθλητικό νομοσχέδιο από την ολομέλεια της Βουλής.

Το νομοθέτημα του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη υπερψηφίστηκε από το σώμα με τις θετικές ψήφους του κυβερνώντος κόμματος στο σύνολο του, ενώ υπήρξαν «ναι» σε επί μέρους άρθρα και από την αντιπολίτευση.

Η συνεδρίαση κράτησε 11,5 ώρες με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον δεδομένου ότι στον κατάλογο των ομιλητών συμμετείχαν 35 βουλευτές!

Υπήρξαν, πάντως, ορισμένες στιγμές εντάσεων ειδικά μετά του βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρεά Λοβέρδου αλλά και της Σοφίας Σακοράφας με τον πολιτικό προϊστάμενο των σπορ με βασικές διαφωνίες το θέμα της αναδρομικότητας στις θητείες των αθλητικών ομοσπονδιών, αλλά και την αλλαγή στο όριο ηλικίας, εν τέλει τα 70 έτη στα μέλη των Δ.Σ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στη διάρκεια της μαραθώνιας συνεδρίασης ο Αυγενάκης έκλεισε οριστικά το θέμα της αναδιάρθρωσης στην SL2 σε συνέχεια της απόφασης του Δ.Σ. της διοργανώτριας, ενώ μίλησε και για την ΕΠΟ ως προς το χρόνο αρχαιρεσιών της και τις απειλές για Grexit από ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ.

Πηγή: a-sports.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport