Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021

Ύποπτος για πλαστογραφία ο γιατρός του Μαραντόνα!

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 20:05 Γράφτηκε από τον

Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η θέση του προσωπικού γιατρού του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, σχετικά με τις αιτίες θανάτου του Αργεντινού θρύλου, στις 25 του περασμένου Νοεμβρίου.

Ο νευροχειρούργος, στενός φίλος του «Ντιεγκίτο», είναι ύποπτος εκτός από ιατρική αμέλεια και για το ενδεχόμενο πλαστογραφίας της υπογραφής του Μαραντόνα σε επίσημα έγγραφα, με την Εισαγγελία να έχει ζητήσει σχετική έρευνα για έγγραφα που κατασχέθηκαν από το σπίτι και το γραφείο του Λούκε.

Γίνεται λόγος για τρία έγγραφα με «ύποπτες υπογραφές», την ώρα που ο Λούκε υποστηρίζει συνεχώς ότι είναι αθώος και πως έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δυνατή φροντίδα του Μαραντόνα.

Στα χαρτιά που κατασχέθηκαν, όμως, υπάρχει ένα γεμάτο υπογραφές, στο οποίο φαίνεται σαν ο Λούκε να προσπαθεί να αντιγράψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υπογραφή του Μαραντόνα. 

Επίσης βρέθηκε ένα με σκαναρισμένη την υπογραφή του «Ντιεγκίτο» με παραλήπτες τους υπεύθυνους της κλινικής Ολίβο, όπου ο Μαραντόνα υποβλήθηκε, στις αρχές Νοεμβρίου, στην επέμβαση στον εγκέφαλο. 

Σ’ αυτό ζητήθηκε όλο το κλινικό ιστορικό του ασθενούς, το οποίο βάσει νομοθεσίας μπορούσε να ζητήσει μόνο ο ίδιος.

 

filathlos.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport