Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019

Σημαντική εκπροσώπηση της κρητικής διαιτησίας σε όλες της κατηγορίες

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 18:15 Γράφτηκε από τον

Αρκετούς εκπροσώπους έχει η Κρήτη και στους πίνακες διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας 2ης και 3ης κατηγορίας. 

Τρεις διαιτητές, έξι βοηθοί και 6 παρατηρητές διαιτησίας από την Κρήτη βρίσκονται στους πίνακες για τη δεύτερη κατηγορία. 

Στους διαιτητές υπάρχουν τα ονόματα των Γιώργου Κουναλάκη, Γιώργου Πατεμτζή από το Ηράκλειο και από το Λασίθι ο Σπύρος Κολυτάς. Στους πίνακες βοηθών διαιτητών είναι οι Στάθης Γαρεφαλάκης, Αντώνης Δασκαλάκης, Αντώνης Μαυραντωνάκης από το Ηράκλειο, ο Γιάννης Κοκμοτός από το Λασίθι και οι Αντώνης Αναστασάκης και Γεωργία Κομισοπούλου από τα Χανιά.

Από το Ηράκλειο παρατηρητές διαιτησίας 2ης κατηγορίας θα είναι οι Γιώργος Ιωαννίδης, Τάσος Μαστορίδης, από το Λασίθι ο Μανώλης Παπαδάκης, από το Ρέθυμνο ο Δημήτρης Χριστοδουλάκης και από τα Χανιά οι Κωνσταντίνος Βασσάλος και Γιώργος Χατζηδάκης.

Τρίτη κατηγορία

Οι Μανώλης Βασσάκης (νέος), Μάριος Βισκαδούρος, Χρήστος Κρασαγάκης και Μανώλης Μανδαλενάκης από το Ηράκλειο, οι Μιχάλης Ταμπουρατζής, Μπάμπης Σωτηριάδης (από τη 2η κατηγορία) από το Λασίθι, Γιώργος Σταυρουλάκης, Ραφαήλ Σταυρουλάκης από το Ρέθυμνο και οι Νίκος Γεωργόπουλος (νέος) και Γιώργος Κουκουράκης από τα Χανιά βρίσκονται στη λίστα διαιτητών 3ης κατηγορίας. 

Στον πίνακα βοηθών διαιτητών βρίσκονται οι Γιάννης Δασκαλάκης, Κωνσταντίνος Δρακουλάκης, Σταύρος Ελευθεράκης, Σταύρος Σφακιανάκης, Γιώργος Τσαμπουράκης (Ηρακλείου), Μανώλης Καφεσάκης, Γιώργος Φραγκιαδάκης (Λασιθίου), Ματθαίος Βαρβαντάκης, Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, Κωνσταντίνος Καλυβιανάκης, Μανώλης Λιοδάκης, Γιάννης Φραγκιαδάκης (Ρεθύμνου) και Νεκτάριος Μαυρεδάκης, Γιάννης Τσιλίκας (Χανίων). 

Στους παρατηρητές τα Χανιά έχουν τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση με τους Γιώργο Αλογδιανάκη, Παναγιώτη Γιαννακάκη, Δημοσθένη Δεδότση, Γιάννη Δοκιμάκη, Γιώργο Τριανταφύλλου και Γιώργο Τσαγκαράκη. Από το Ηράκλειο στη λίστα βρίσκονται οι Μιχάλης Γαρεφαλάκης, Βασίλης Κοκκινάκης, Γιάννης Κουράκης και Γιώργος Φουκάκης, από το Λασίθι οι Θωμάς Λιάγκος και Μανώλης Πνευματικάκης και από το Ρέθυμνο ο Κυριάκος Δελήμπασης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)