Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο αποχαιρετάει τον Θέμη Θέμελη

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 15:27 Γράφτηκε από τον

Διαβάστε τις ανακοινώσεις συλλυπητηρίων των ομάδων του Ηρακλείου

Τα δικά τους συλλυπητήρια ήθελαν να στείλουν στην οικογένεια του Θεμιστοκλή Θέμελη οι ομάδες του Ηρακλείου και όχι μόνο για τον χαμό του αγαπημένου τους προσώπου.

Αναλυτικά οι ανακοίνωσεις:

ΠΟΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση
 
Η οικογένεια του ΠΟΑ εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον χαμό του Θεμιστοκλή Θέμελη και δίνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Ο Θεμιστοκλής Θέμελης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1946 και τελείωσε την σχολή διαιτησίας το 1969.Υπήρξε εν ενέργεια διαιτητής στην Α' και Β' Εθνική κατηγορία και στην συνέχεια έδωσε τα "φώτα" του ως καθηγητής διαιτησίας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Δαμάστα

ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΘΕΜΕΛΗ

Ο ηγέτης Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του εκλεκτού και ιστορικού στελέχους της ηρακλειώτικης διαιτησίας Θεμιστοκλή Θέμελη. Ο εκλιπών τίμησε με το ήθος του την διαιτησία και αποτέλεσε δάσκαλο για τα νεότερα παιδιά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

Ηρόδοτος

Συλληπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του διαιτητή Θεμιστοκλή Θέμελη!
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλληπητήρια στην οικογένεια του σπουδαίου διαιτητή Θεμιστοκλή Θέμελη, για τον χαμό του σε ηλικία 74 ετών. Ο εκλιπών υπήρξε από τις σημαντικότερες μορφές της διαιτησίας του Ηρακλείου εδώ και πολλές δεκαετίες, και αργότερα συνέχισε ως καθηγητής διαιτησίας και παρατηρητής. Διέγραψε λαμπρή πορεία στο χώρο του και ξεχώρισε για το ήθος και τις αρχές του.
Καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος!.

ΕΠΣΗ - Επιτροπή Διαιτησίας

O πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου, η Εκτελεστική Επιτροπή ΕΠΣΗ, η Επιτροπή Διαιτησίας και όλη η διαιτητική οικογένεια εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Θεμιστοκλή Θέμελη σε ηλικία 74 ετών (1946-2020).

Ενός ανθρώπου που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ηρακλειώτικη διαιτησία την οποία υπηρέτησε επί 50 περίπου χρόνια ως διαιτητής και βοηθός και στη συνέχεια ως καθηγητής διαιτησίας και παρατηρητής.

Αποτέλεσε ένα εκ των κορυφαίων μελών της διαιτησίας του Ηρακλείου ως βοηθός διαιτητής Α’ Εθνικής και ως διαιτητής Β’ Εθνικής.

Σε όλη του την πορεία τον χαρακτήρισε το ήθος και ο σεβασμός, στοιχεία που μετέδωσε στην οικογένειά του, η οποία συνεχίζει την διαιτητική παράδοση με την κόρη του Πένυ Θέμελη να είναι εν ενεργεία διαιτητικό μέλος.

Ήταν πάντα δίπλα στα νέα παιδιά της διαιτησίας, ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα και η απώλειά του είναι οδυνηρή για όλους μας.

Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι Θέμη Θέμελη…

(Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του, η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό).

Γ.Σ. Παλαίμαχοι Εργοτέλης 

«Η οικογένεια του Γ.Σ Παλαιμάχων Εργοτέλη ΄΄ Μανώλης Σταυρουλάκης΄΄
εκφράζει την θλίψη της για την ¨απώλεια¨ του Θέμη Θέμελη.

Ο Θέμης ήταν ο άνθρωπος- Διαιτητής που κόσμησε την Ελληνική Διαιτησία με το ήθος του και έκανε υπερήφανο το νησί μας και την πόλη μας με την επιτυχημένη πολυετή καριέρα που πραγματοποίησε.

Στην καριέρα του ως διαιτητής αγωνίστηκε ως πρώτος διαιτητής στη Β΄Εθνική και Α΄βοηθός στην Α΄Εθνική. Ως καθηγητής διαιτησίας δίδαξε τους νέους διαιτητές με μεγάλη επιτυχία.
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Καλό Παράδεισο Θέμη Θέμελη……

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ. Παλαιμάχων Εργοτέλη ΄΄ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ΄΄

Τριτωνία

Η ομάδα μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θέμη Θέμελη, αλλά και στην διαιτητική οικογένεια, για την απώλειας του.

Ένας άνθρωπος που τίμησε την Ηρακλειώτικη διαιτησία ως διαιτητής αλλά και σαν καθηγητής διαιτησίας.

Καλό σου ταξίδι, κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά σου.

Γ.Σ. Εργοτέλης

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, καθώς και ο σύλλογος Παλαιμάχων ΕΡΓΟΤΕΛΗ «Μανόλης Σταυρουλάκης», εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του Θέμη Θέμελη.

Ο εκλιπών ήταν ένας άνθρωπος που κόσμησε την Ελληνική Διαιτησία με το ήθος του και έκανε υπερήφανο το νησί μας και την πόλη μας με την επιτυχημένη πολυετή καριέρα που πραγματοποίησε.

Στην καριέρα του ως διαιτητής ο Θέμης Θέμελης αγωνίστηκε ως πρώτος διαιτητής στη Β΄ Εθνική και πρώτος βοηθός στην Α΄ Εθνική, ενώ ως καθηγητής διαιτησίας δίδαξε τους νέους διαιτητές με μεγάλη επιτυχία.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΟΦΗ

Μια ακόμα προσωπικότητα της ελληνικής διαιτησίας με καταγωγή από την Κρήτη, δεν είναι πια μαζί μας. Ο Θέμης Θέμελης, ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, με αξιόλογη πορεία τόσο ως διαιτητής Β’ Εθνικής, όσο και ως βοηθός διαιτητή στην κορυφαία τι τάξει κατηγορία, ξεχώρισε για το ήθος και την αγάπη του στο άθλημα. Υπήρξε καθηγητής διαιτησίας και μέχρι τις τελευταίες μέρες της ζωής του στάθηκε με αγάπη δίπλα στα νέα παιδιά που θέλησαν να ασχοληθούν με τον χώρο. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 τιμά τη μνήμη του και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Πόρος

"Ο Α.Ο. Πόρος, η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θεμιστοκλή Θέμελη για την απώλειά του. Ενός ανθρώπου που ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, που είχε ήθος, αξίες και αρχές, μεταδίδοντάς τις στα τρία παιδιά του, που πάλεψε γενναία. Ενός άξιου εκπροσώπου της διαιτησίας του Ηρακλείου την οποία υπηρέτησε επί 50 περίπου χρόνια ως διαιτητής και βοηθός και στη συνέχεια ως καθηγητής διαιτησίας και παρατηρητής. Ενός εκ των κορυφαίων μελών της διαιτησίας του Ηρακλείου ως βοηθός διαιτητής Α’ Εθνικής και ως διαιτητής Β’ Εθνικής. Φίλε Μανώλη, Πένυ, Γιάννη, να είστε γεροί και δυνατοί να τον θυμάστε. Θέμη Θέμελη καλό παράδεισο...".

Αλμυρός

«Συλληπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Θέμη Θέμελη
Η διοίκηση του ΓΠΣ ΑΛΜΥΡΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του επιφανούς στελέχους της Ηρακλειώτικης διαιτησίας Θέμη Θέμελη.
Ο εκλιπών ξεχώρισε για το ήθος και την αγάπη του στο ποδόσφαιρο ως διαιτητής Α και Β’ Εθνικής, αλλά και ως καθηγητής διαιτησίας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»
 
ΠΑΟΚ
 
«Ο ΠΑΟ Κρουσώνα, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, Θέμη Θέμελη για τον πρόωρο και αδόκητο χαμό του. Ένας ξεχωριστός και αξιαγάπητος άνθρωπος με τεράστια προσφορά στον χώρο του αθλητισμού και της διαιτησίας. Φίλε Μάνο, καλό κουράγιο και να είστε όλοι καλά να τον θυμάστε.»
 
ΓΙΟΥΧΤΑΣ
 
O ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΣΥΛΛΥΠΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΘΕΜΕΛΗ
 
To Δ.Σ. του ΑΟ Αρχανών «Ο Γιούχτας» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του καθηγητή διαιτησίας Θεμιστοκλή Θέμελη, ενός ανθρώπου με ανεκτίμητη προσφορά στην ηρακλειώτικη διαιτησία και στο ποδόσφαιρο. Ο Θεμιστοκλής Θέμελης θα μείνει στις μνήμες όλων για το ήθος του, το σεβασμό του και τον ειλικρινή χαρακτήρα του. Αποτέλεσε μια από τις σπουδαιότερες μορφές της διαιτησίας στο Ηράκλειο και το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. Καλό του ταξίδι…
 
ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
 

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης εκφράζει τη θλίψη της για τον χαμό του Θεμιστοκλή Θέμελη που μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο, έφυγε από την ζωή τα μεσάνυχτα της Τρίτης κάνοντας φτωχότερη την Κρητική διαιτησία και όχι μόνο.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport