Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Μέσω τηλεδιάσκεψης παρουσιάστηκαν οι νέοι κανονισμοί στους διαιτητές της ΕΠΣΗ

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 20:35 Γράφτηκε από τον

Ο Γιώργος Φουκάκης ως υπεύθυνος της εκπαίδευσης των διαιτητών παρουσίασε τις νέες αλλαγές στους κανόνες ποδοσφαίρου για την σεζόν 2020-21 στους διαιτητές της ΕΠΣΗ. 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της εποχής, η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ παρουσίασε στην διαιτητική οικογένεια το πρώτο μάθημα με την βοήθεια της τεχνολογίας!

Το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 με όλους τους αξιολογημένους διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές. Ο υπεύθυνος εκπαίδευσης της ΕΠΣΗ κ. Γιώργος Φουκάκης παρουσίασε τις νέες αλλαγές στους κανόνες παιχνιδιού 2020-21.

Η τηλεδιάσκεψη έγινε παρουσία του αρχιδιαιτητή κ. Γιώργου Ιωαννίδη και του μέλους της ΕΔ/ΕΠΣΗ κ. Χρήστου Χανιωτάκη καθώς και περίπου 25 αξιολογημένων διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών.

Θα ακολουθήσει την ερχόμενη εβδομάδα με την βοήθεια γνωστής πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων, η ίδια παρουσίαση και στους υπόλοιπους αξιωματούχους διαιτησίας της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Η ΕΔ/ΕΠΣΗ ευχαριστεί πολύ τον Βαγγέλη Χαραλαμπάκη για την τεχνολογική υποστήριξη και την πολύτιμη βοήθειά στις ανάγκες της ψηφιακής εκπαίδευσης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport