Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Συγχαρητήρια ανακοίνωση από ΕΠΣΗ και Επιτροπή Διαιτησίας

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 20:01 Γράφτηκε από τον

Συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν και βρίσκονται στους νέους πίνακες και καλή χρονιά σε όλους

Με αφορμή την ανακοίνωση των πίνακων διαιτησίας για την σεζόν 2020-21 για τις εθνικές κατηγορίες η ΕΠΣΗ και η Επιτροπή Διαιτησίας θέλησαν να συγχαρούν όσους διαιτητές είδαν τους κόπους τους να ανταμοίβονται και να ευχηθή στο σύνολο των διαιτητών του Ηρακλείου να έχουν μία εποικοδομητική χρονιά με υγεία και επιτυχιες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Η., η Επιτροπή Διαιτησίας και η Διεύθυνση Ανάπτυξης, με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των νέων πινάκων διαιτησίας θέλει να ευχηθεί σε όλους τους αξιωματούχους της διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου να έχουν μια εποικοδομητική χρόνια με υγεία και επιτυχίες.

Οφείλουμε να συγχαρούμε όλους όσους είδαν τους κόπους τους να δικαιώνονται αλλά και να ευχηθούμε επιμονή και συνέχεια στην προσπάθειά τους σε όλους όσους φέτος δεν τα κατάφεραν.

Τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Η. όσο και η Ε.Δ./ΕΠΣΗ έχουν απεριόριστη εμπιστοσύνη στον σύνολο των διαιτητών, αξιολογημένων και μη και θα βρίσκονται πάντα δίπλα τους, διεκδικώντας πάντα το καλύτερο για την ηρακλειώτικη διαιτησία.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ