Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Γ. Ιωαννίδη στον Γ. Κουκουλάκη

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020 16:53 Γράφτηκε από τον

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΗ κ. Γιώργος Ιωαννίδης απεύθυνε το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του παλαίμαχου διεθνούς διαιτητή Γιώργου Κουκουλάκη:

"ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ.

ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ. ΕΦΥΓΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΓΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ FIFA TO 1986, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΕ ΣΤΗΝ Α΄ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1979-80 ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1989-90. ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ 1981-82, 1993-96, 1999-2000. ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ. 1996-99. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Α΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2004. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ/Ε.Π.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2002. ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΤΕΔ/ΟΔΠΕ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2004.

ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΟΥΝ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Α΄ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1990 ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ, ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ SUPER CUP, ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΝΕΩΝ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ Β΄ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2003. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΖΩΗ. (ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ, ΤΕΣΤ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ).

ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΤΕΥΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, Η ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ.

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ"

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ/Ε.Π.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ