Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Το αντίο του Μιχάλη Γαρεφαλάκη στον Γ. Κουκουλάκη

Κυριακή, 26 Απριλίου 2020 10:31 Γράφτηκε από τον
Ο Γιώργος Κουκουλάκης Ο Γιώργος Κουκουλάκης

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον καλό του φίλοκαι συνάδελφο ο παλαίμαχος διαιτητής Μιχάλης Γαρεφαλάκης.

Ο καθηγητής διαιτησίας Μιχάλης Γαρεφαλάκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος στο άκουσμα του θανάτου του καλό του φίλου πρώην διαιτητή, Γιώργου Κουκουλάκη.

Παράλληλα ο Μιχάλης Γαρεφαλάκης εκφράζει το ειλικρινές ευχαριστώ του για την βοήθεια που του έδωσε ο «Δάσκαλος» όπως τον χαρακτηρίζει, στα πρώτα του διαιτητικά βήματα.

Αναλυτικά το αντίο του Μιχάλη Γαρεφαλάκη στον Γιώργο Κουκουλάκη:

Φίλες και Φίλοι Χριστός Ανέστη Σήμερα Κυριακή του Θωμά η Ηρακλειώτικη, Διαιτησία αλλά και η Ελληνική Πενθεί Για τον ξαφνικό Θάνατο του Συναδέλφου μας, Γιώργου Κουκουλάκη, Διεθνής Διαιτητής της FIFA, πάνω από δέκα χρόνια Διαιτητής στην Α Εθνική, πρόεδρος στον Σδπη, μέλος στην ΚΕΔ/ΕΠΟ, πρόεδρος στην Ε Δ της ΕΠΣΗ, για πολλά χρόνια Παρατηρητής Διαιτησίας Α Εθνική και Καθηγητής Διαιτησίας και κριτής στίβου του ΣΕΓΑΣ Δάσκαλε,ήσουν το παράδειγμα για εμάς, τους νεώτερους, βοήθησες πολλούς συναδέλφους και εμένα προσωπικά, πάντα με πατρική στοργή, Αγάπησες την Ελληνική Διαιτησία και έδωσες πολλά, εσύ με τον Γιώργο Κουναλακη ,Γιάννη Πετρακη, Σπυρο Κωνιατικη, και με τα υπόλοιπα μέλη του ΣΔΠΗ, την αγορά των γραφείων μας, βάζοντας πρώτος εσύ με τους παραπάνω συναδέλφους ένα σημαντικό ποσό και ακολουθήσαμε και εμείς,. Δάσκαλε μου,την τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν του ΑΓ. Γεωργίου, δηλ πριν τρεις μέρες, μου είπες πρόσεχε να περάσει και αυτό, δυστυχώς έφυγες, κάλο σου Ταξίδι, Αιώνια η μνήμη σου, σε ευχαριστούμε για όλοι σου την προσφορά στον Ελληνικό Αθλητισμό, αλλά και στην κοινωνία μας, Άφησες μια όμορφη οικογένεια, την Σύζυγο σου Αντα, τα δύο σου παιδιά, τον Μιχάλη Γιατρό και συνεχιστεί της ιστορίας σου, το Στέλιο Δικηγόρο και τα δύο εγγονάκια σου τον Γιωργάκη και την Άντα Τα θερμά μου συλλυπητήρια Δάσκαλε στην οικογένεια σου. ΚΑΛΌ ΤΑΞΊΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΙΏΝΙΑ Η ΜΝΉΜΗ ΣΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΌΛΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport