Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

Η καλύτερη φουρνιά της ηρακλειώτικης διαιτησίας

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 17:42 Γράφτηκε από τον
Διαιτησία 2012 Διαιτησία 2012

Η καλύτερη φουρνιά της ηρακλειώτικης διαιτησίας σε μια φωτογραφία από το μακρινό 2012.

Η διαιτησία είναι ανέκαθεν ένα λεπτό θέμα συζήτησης στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια η διαιτησία στο Ηράκλειο έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου.

Γυρίζουμε οκτώ χρόνια πίσω, στο 2012. Οι διαιτητές του Ηρακλείου βρίσκονται στην Αθήνα για σεμινάριο. Κάλλιστα μπορούμε να πούμε πως συγκεντρώθηκε όλη η... αφρόκρεμα της διαιτησίας σε μία φωτογραφία γεμάτη ποιότητα!

Από αυτή τη φουρνιά της ηρακλειώτικης διαιτησίας πολλοί διαιτητές έκαναν σημαντική  καριέρα στον χώρο, ακόμα και στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ. Συγκεκριμένα οι Φουκάκης, Μουρτζάκης, Νικολακάκης και Κουράκης έφτασαν μέχρι την Α΄Εθνική κατηγορία.Οι Ζαχαριουδάκης και Βισκαδούρος έπαιξαν μέχρι και τη Β΄Εθνική, ενώ εν ενεργεία ακόμα παραμένουν οι Χαραλαμπάκης, Βισκαδούρος, Νικολακάκης και Κρασαγάκης. Ο Ιωαννίδης πλέον έχει περάσει σε... άλλο πόστο όντας μέλος της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΗ.

Στην φωτογραφία διακρίνονται:

Κρασαγάκης, Τρούλινός, Μουρτζάκης, Νικολακάκης, Λιανδράκης, Κοκκινάκης, Βισκαδούρος, Χαραλαμπάκης, Ζαχαριουδάκης, Φουκάκης, Ιωαννίδης, Κουράκης

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)