Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Στήριξη στον διαιτητή που δέχτηκε επίθεση από τον Σ.Δ.Π.Λασιθίου

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020 09:01 Γράφτηκε από τον
Την αντίδραση του Σ.Δ.Π.Λασιθίου προκάλεσε η επίθεση στον διαιτητή σε αγώνα Β΄κατηγορίας. Την αντίδραση του Σ.Δ.Π.Λασιθίου προκάλεσε η επίθεση στον διαιτητή σε αγώνα Β΄κατηγορίας.

Ο Σ.Δ.Π.Λασιθίου με ανακοίνωση του στηρίζει τον διαιτητή, ο οποίος δέχτηκε επίθεση στον αγώνα Λιβυκός-Σκοπή την Κυριακή 8/3.

Χαρακτηρίζουν απρόκλητη την επίθεση από τον αντιπρόεδρο και μέλος της ΕΠΣΛ Γιώργο Ζερβάκη και καλεί τον πρόεδρο και το Δ.Σ της Ένωσης να πάρουν ριζικές αποφάσεις για να διασφαλιστεί το κύρος του ποδοσφαίρου στο Λασίθι. Επίσης τονίζουν ότι οι διαιτητές θα κινηθούν νομικά στέλνοντας το Φ.Α στον αθλητικό εισαγγελέα και στην επιστροπή φίλαθλου ιδιότητας.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σαν Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λασιθίου, καταδικάζουμε το γεγονός της απρόκλητης και απροκάλυπτης επίθεσης σε βάρος Διαιτητή-μέλους μας από τον Αντιπρόεδρο και μέλος του Δ/Σ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου
Ζερβάκη Γεώργιο που έγινε στο αγώνα πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Λασιθίου μεταξύ των ομάδων Λιβυκός Κουτσουρά – Σκοπή Σητείας την Κυριακή 8-3-2020 στο γήπεδο Κουτσουρά.
Περιμένουμε από τον Πρόεδρο και το Δ/Σ της Ε.Π.Σ.Λασιθίου να πάρουν ριζικές αποφάσεις και εμείς σαν Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λασιθίου στην προσπάθεια μας να διασφαλίσουμε το κύρος και την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου στο Λασίθι θα κινηθούμε νομικά, ενημερώνοντας και στέλνοντας το φύλλο αγώνος τόσο στον αθλητικό εισαγγελέα όσο και στη Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας».

Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιανναδάκης Εμμανουήλ
Ο Γεν. Γραμματέας
Λιάγκος Θωμάς».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport