Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Δεν παίρνουν χρήματα οι διαιτητές της Ε.Π.Σ.Χ για τις δύο επόμενες αγωνιστικές !

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 11:34 Γράφτηκε από τον
Σημαντική κίνηση από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ Χανίων. Σημαντική κίνηση από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ Χανίων.

 

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Χανίων η οποία αποφάσισε για τις δύο προσεχείς αγωνιστικές των τοπικών πρωταθλημάτων να μην πάρουν χρήματα για τις υπηρεσίες που θα προσφέρουν. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 

"Όλοι είμαστε γνώστες της δυσάρεστης κατάστασης που επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε παγκόσμιο επίπεδο, λόγω του κορωνοϊού και των επιπτώσεων που αυτή έχει επιφέρει σε όλους τους τομείς της κοινωνικής μας ζωής. 

Σύμφωνα με Υπουργική απόφαση στα πλαίσια των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης των κρουσμάτων , περιλαμβάνεται και η διεξαγωγή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων χωρίς την παρουσία φιλάθλων. 

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Χ συμμεριζόμενη την προσπάθεια των Ερασιτεχνικών Σωματείων του Νομού μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και θέλοντας να δείξει την έμπρακτη υποστήριξη προς αυτή την κατεύθηνση , αποφάσισε και εισιγήθηκε προς το Δ.Σ της διοργανώτριας αρχής , τη μη καταβολή αποζημιώσεων Διαιτησίας από τα Ερασιτεχνικά Σωματεία της Ε.Π.Σ.Χ για τις δύο προσεχείς αγωνιστικές των τοπικών πρωταθλημάτων (εως και την Κυριακή 22/3/2020). 

Η παρούσα απόφαση έτυχε της έγκρισης του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Χ 

Σημείωση: Οι αποζημειώσεις που αφορούν έξοδα μετακίνησης (για όσα γήπεδα του Νομού μας αυτό απαιτείται) θα καλυφθούν από την Διοργανότρια Αρχή. " 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)