Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

ΚΕΔ: Ξένος αρχιδιαιτητής και για τα επόμενα τρία χρόνια!

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 23:24 Γράφτηκε από τον

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα τελειώνει το καλοκαίρι από την ΚΕΔ αφού λήγει το συμβόλαιο του, το οποίο δεν θα ανανεωθεί. Κι ο διάδοχος του όμως θα είναι ξένος για τα επόμενα χρόνια.

Στη συνάντηση του επικεφαλής της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν και του αντιπροέδρου της FIFA Γκρεγκ Κλαρκ με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με το dikisports, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία φαίνεται ότι συμφωνούν πως ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ που θα έχει και την ευθύνη των ορισμών των διαιτητών πρέπει να είναι και πάλι ξένος καθώς δεν υπάρχει πρόσωπο κοινής αποδοχής στην ελληνική διαιτησία που θα μπορέσει να παίξει αυτό το ρόλο.

Εκείνο που μένει να αποφασιστεί είναι αν θα αναβαθμιστεί και θα γίνει αρχιδιαιτητής ο νυν αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Φερνάντεθ Μαρίν ή κάποιο άλλο πρόσωπο.

Επίσης, οι υπερκείμενες αρχές του ποδοσφαίρου δεν διαφωνούν με την διεύρυνση του εκλογικού σώματος στην ΕΠΟ ούτε με Ανεξάρτητο Σώμα Διαιτησίας, αλλά αυτό θα γίνει κατόπιν έγκρισης της γενικής συνέλευσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η τελευταία θα συνεδριάσει εκτάκτως στις 27 Μαρτίου για να προκηρύξει εκλογές μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΟ

«Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (UEFA) κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν πραγματοποιεί σήμερα και αύριο επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα, συνοδευόμενος απο τον διευθυντή του τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιων της UEFA κ. Ζόραν Λακοβιτς και υψηλόβαθμα στελέχη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Στην Αθήνα βρίσκονται επίσης ο αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA) κ. Γκρεγκ Κλαρκ και η διευθύντρια του τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιων Ευρώπης κα Εμιλι Σο.

Ο πρόεδρος της UEFA και οι συνεργάτες του, καθώς και οι εκπρόσωποι της FIFA, είχαν απόψε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελο Γραμμένο, παρουσία του εντεταλμένου εκπροσώπου των FIFA/UEFA  κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πέτρ Φουσεκ και του εκτελεστικού γραμματέα της ΕΠΟ κ. Αλέξη Δέδε.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο οποίος υποδέχθηκε τον κ. Τσέφεριν κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” ευχαρίστησε τον πρόεδρο της UEFA για την στήριξη της στην συνολική προσπάθεια βελτίωσης της λειτουργίας του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκαν διεξοδικά τα επίκαιρα θέματα που αφορούν στο Ελληνικό ερασιτεχνικό και επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Γραμμένος παρέθεσε επίσημο δείπνο προς τιμήν του κ. Τσέφεριν και των επίσημων καλεσμένων της ΕΠΟ».

sportime.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ