Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Πρώτο μάθημα στο γήπεδο για τους νέους διαιτητές (pics)

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 15:15 Γράφτηκε από τον

Το πρώτο τους μάθημα στο γήπεδο και συγκεκριμένα σε αυτό του Πανεπιστημίου πραγματοποίησαν οι νέοι διαιτητές.υπό την επίβλεψη του Διευθυντή Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης κ. Γιώργου Φουκάκη.

Στο πρώτο μάθημα οι νέοι ρέφερι επιδόθηκαν υποδείξεις βοηθών, έχοντας έστι την πρώτη επαφή τους με τη σημαία.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης ΕΠΣΗ ευχαρίστησε την Μινωική και προσωπικά τον κ. Νίκο Διλβόη για την παραχώρηση του γηπέδου και την φιλοξενία των νέων διαιτητών.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή συνεχίζονται τα μαθήματα της νέας σχολής διαιτησίας της ΕΠΣ Ηρακλείου υπό την επίβλεψη του Διευθυντή Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης κ. Γιώργου Φουκάκη. Μετά τα θεωρητικά μαθήματα, ήρθε η ώρα για το πρώτο πρακτικό μάθημα, το οποίο έγινε το απόγευμα της Τέταρτης στο γήπεδο του Πανεπιστημίου. Εκεί οι νέοι διαιτητές είχαν την πρώτη επαφή με την σημαία και έγινε εκπαίδευση από τον κ. Φουκάκη σχετικά με τις υποδείξεις των βοηθών. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλα πρακτικά μαθήματα. Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης ΕΠΣΗ ευχαριστεί την Μινωική και προσωπικά τον κ. Νίκο Διλβόη για την παραχώρηση του γηπέδου και την φιλοξενία των νέων διαιτητών.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)