Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020

Διαιτησία :Πέρασαν όλοι οι Κρητικοί τις γραπτές εξετάσεις και το FIFA Fitness Test

Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 21:00 Γράφτηκε από τον

Πέρασαν όλοι οι Κρητικοί τόσο τις γραπτές Εξετάσεις Διαιτητών - Βοηθών Διαιτητών 1ης κατηγορίας, όσο και το FIFA Fitness Test. Σήμερα - Παρασκευή (16/08) ξεκίνησε και το σεμινάριο Παρατηρητών 1ης κατηγορίας.

Συνεχίζεται στο Καρπενήσι το Σεμινάριο Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών 1ης κατηγορίας. Χθες - Πέμπτη (15/08), 2η ημέρα του σεμιναρίου, το πρόγραμμα περιελάμβανε Fitness test τις πρωινές ώρες και το απόγευμα μαθήματα για το offside, για τη Λήψη Αποφάσεων και για τη Συνεργασία της Διαιτητικής ομάδας.

Στις γραπτές Εξετάσεις Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών υπήρξε εκατό τοις εκατό επιτυχία αφού όλοι πέρασαν τις εξετάσεις. Αναφορικά με το FIFA Fitness Test συμμετείχαν 23 Διαιτητές από τους οποίους πέρασαν οι 21. Δύο απέτυχαν: ο Γκορτσίλας Ευστάθιος που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών και ο Μαλούτας Δημήτριος που δεν πέρασε.

Επίσης συμμετείχαν 47 Βοηθοί Διαιτητές με 100% επιτυχία. Την Τετάρτη, 1η ημέρα του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες αξιωματούχοι διαιτησίας, αφού παρέδωσαν τα δικαιολογητικά για να εγκριθεί η συμμετοχή τους, παρακολούθησαν ειδική διάλεξη για τις τελευταίες αλλαγές στους κανόνες του παιχνιδιού και έλαβαν μέρος στις ακόλουθες εξετάσεις:

- Γραπτές εξετάσεις για θέματα διαιτησίας 
- Video Quiz και 
- Εξέταση για τη διαπίστωση του επιπέδου του κάθε αξιωματούχου στην αγγλική γλώσσα

Σήμερα - Παρασκευή (16/08) ξεκίνησε στον ίδιο χώρο και το σεμινάριο Παρατηρητών 1ης κατηγορίας. Υπενθυμίζουμε ποιοι εκπροσωπούν την Κρήτη στις τρεις προαναφερθείσες κατηγορίες:

Διαιτητές 1ης κατηγορίας 
⇒ Τσαγκαράκης Πέτρος (Χανίων)

Βοηθοί διαιτητές 1ης κατηγορίας 
⇒ Σινιοράκης Αντώνιος (Χανίων) 
⇒ Παπαδάκης Μιχαήλ (Ηρακλείου) 
⇒ Πάγκαλος Νικόλαος (Λασιθίου)

Παρατηρητές 1ης κατηγορίας 
⇒ Κουρκούνας Απόστολος (Χανίων) 
⇒ Κουκουλάκης Μιχαήλ (Ηρακλείου) 
⇒ Γιανναδάκης Εμμανουήλ (Λασιθίου)

athlitiko.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)