Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

Τα «καρφιά» του Γ. Ασσαργιωτάκη στους παίκτες του Πόρου: «Με μείωναν καθημερινά» (video)

Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 16:10 Γράφτηκε από τον

Διαβάστε τα όσα είπε στην εκπομπή Live Action του Prismasport.gr ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης για την κατάσταση που επικρατούσε με τους παίκτες του Πόρου την περσινή χρονιά.

Ο πρόεδρος των «μπλε» άνοιξε την καρδιά του στο Live Action και μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε την περσινή αγωνιστική περίοδο με τα «τερτίπια» των ποδοσφαιριστών του.

Ο ισχυρός άνδρας του Πόρου προέβη σε αποκαλύψεις με γεγονότα που συνέβησαν από ποδοσφαιριστές, στο πρώτο μισό της παρθενικής συμμετοχής της ομάδας στην Γ' Εθνική.

Αναλυτικά τα όσα είπε και στο 55:38 του βίντεο που ακολουθεί:

«Με στεναχώρησαν πολύ οι παίκτες που αποχώρησαν μεσούσης της σεζόν. Αυτοί που παρέμειναν ήταν οι καλοί χαρακτήρες, για εμένα.

Θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές μας είχαν ίσως τις καλύτερες συνθήκες σε ομάδα, μετά από αυτούς της Επισκοπής και δεν το εκτιμούσαν. Με μείωναν καθημερινά σαν άνθρωπο. Ήθελα να αποχωρήσω από την ομάδα που αγαπώ καθώς με έκαναν με τις πράξεις του να σιχαθώ το ποδόσφαιρο. Θα κάνω εχθρούς σήμερα, αλλα δεν πειράζει. Οι εχθροί θα σε κάνουν να προοδεύσεις.

Παίκτες με έπαιρναν τηλέφωνο για να με προσβάλουν και να με ενοχλήσουν ενώ βρισκόμουν στην Γαλλία για τις επαγγελματικές δραστηριότητες μου και ήξερα ότι ήταν καλοπληρωμένοι, ή να διαμαρτυρηθούν ότι η μεριδά φαγητού στο εστιατόριο το οποίο τους στέλναμε δεν ήταν αρκετά μεγάλη και δεν ήθελαν να παίξουν μπάλα. Οι παίκτες έφερναν τα αποκόμματα από τα φάρμακα τα οποία αγόραζαν για να τους τα πληρώσουμε ή άφηναν τα air condition ανοικτά ώστε να βρουν τα σπίτια τους ζεστά, όταν επιστρέψουν από την προπόνηση με αποτέλεσμα να έρχονται λογαριασμοί ρεύματος της τάξεως των 1.600€.

Αυτά  ήταν λάθη του συμβουλίου. Εμείς φταίμε. Ήταν λάθη απειρίας καθώς δεν τους είχαμε από κοντά»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολυμέσα