Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Μανόλης Βίστης:«Ο χρόνος ήταν σύμμαχος της Δαμάστας για την κατάκτηση του τίτλου» (video)

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020 17:01 Γράφτηκε από την
Ο πρόεδρος του Αλμυρού, Μανόλης Βίστης. Ο πρόεδρος του Αλμυρού, Μανόλης Βίστης.

Στην διαδικτυακή εκπομπή του Prismasport.gr ο πρόεδρος του Αλμυρού, Μανόλης Βίστης μίλησε για τον «χαμένο» τίτλο και ανέλυσε τα στοιχεία στα οποία πιστεύει ότι η Δαμάστα υπερτερούσε έναντι του Αλμυρού.

Ο κ. Βίστης επισήμανε ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι ο Αλμυρός ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια για να πρωταγωνιστήσει το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου την περσινή χρονιά, με νέα διοίκηση και καλούμενος να οργανώσει όλα τα τμήματα. Την ίδια στιγμή η Δαμάστα που είχε τον χρόνο να προετοιμαστεί και από την προηγούμενη χρονιά ήταν έτοιμη να διακδικήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του Αλμυρού:

«Το πρωτάθλημα ήταν αρχικά ο στόχος. Μην ξεχνάτε όμως ότι ξεκινήσαμε μια προσπάθεια το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου να συγκροτηθεί μια καινούργια διοίκηση εννέα ατόμων. Το μεγάλο μας μειονέκτημα ήταν κανένας μας μέσα από το Δ.Σ δεν γνώριζε την ανθρωπογεωγραφία. Οι νέοι άνθρωποι αυτοί κάθισαν για πρώτη φορά σε ένα τραπέζι μαζί για έναν κοινό στόχο. Δεν υπήρχε ο απαιτούμενος χρόνος για να οργανώσουμε την πρώτη ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό, τη δεύτερη ομάδα και τις Ακαδημίες. Ήταν τροχοπέδη στην όλη διαδικασία και το εκμεταλλεύτηκε ο έτερος διεκδικητής του τίτλου.

Με την ευκαιρία να τους συγχαρώ και δημόσια, την ομάδα της Δαμάστας και προσωπικά τον κ. Παπαδάκη. Μην ξεχνάτε ότι ο κ. Παπαδάκης που ήταν ο άμεσος ανταγωνιστής προετοίμασε την ομάδα του πολύ πριν από εμάς. Ο χρόνος ήταν σύμμαχος του και για μένα ήταν ο ουσιαστικός λόγος που έπαιξε ρόλο για την μη κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Ο Αλμυρός σιγά, σιγά έδεσε ως ομάδα, όπως και το νέο Δ.Σ με τον Μανόλη Βίστη να πιστεύει ότι αν υπήρχε λίγος χρόνος θα μπορούσε να κατακτήσει και τον τίτλο:

«Μετά το παιχνίδι με τη Δαμάστα στο Γάζι προσωπικά πίστεψα ότι μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είχαμε αποκτήσει το dna ως ομάδα, είχαμε αποκτήσει στεγανά ως διοίκηση, αλλά είχαμε χάσει σημαντικό χρόνο στην αρχή που βοήθησε την αντίπαλη ομάδα να ξεφύγει», υπογράμμισε.


Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Δείτε στο video στο 35:00 την τοποθέτηση του προέδρου του Αλμυρού

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα