Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Γιώργος Φασουλάς: «Έχουμε ισχυρό όραμα για τη Χερσόνησο»

Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 19:05 Γράφτηκε από τον
Ο πρόεδρος της Χερσονήσου, Γιώργος Φασουλάς. Ο πρόεδρος της Χερσονήσου, Γιώργος Φασουλάς.

Ο Γιώργος Φασουλάς ανέλαβε την ομάδα της Χερσονήσου το καλοκαίρι. Είναι γιος του ιδιοκτήτη της krivek, Γιάννη Φασουλά και είναι η πρώτη ενασχόληση του με το τοπικό ποδόσφαιρο.

Μια ισχυρή παρουσία, με αγάπη για την περιοχή και το ποδόσφαιρο, κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να αναδιοργανώσει τις Ακαδημίες αλλά και τη μεγάλη ομάδα, η οποία είναι πλέον και με τα δυο πόδια στην Α1 ΕΠΣΗ.

Ο ισχυρός άντρας της Χερσονήσου στην πρώτη του επίσημη συνέντευξη στο Prismasport.gr αναλύει τους λόγους που τον ώθησαν να ασχοληθεί με την ομάδα, μίλησε για το όραμα του για τη Χερσόνησο και στέλνει το δικό του μήνυμα για τη μάχη που δίνουμε με τον κορωνοιό.

-Ποιο ήταν το έναυσμα για να ασχοληθείς με την ομάδα της Χερσονήσου;

«Η Χερσόνησος είναι μια ιστορική ομάδα, η οποία υπέφερε από πολυετή κακοδιαχείριση και έτσι βρέθηκε στο κενό. Αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο μου την ανυστερόβουλη αγάπη μου και την διάθεση προσφοράς στο τόπο όπου δραστηριοποιούμαστε επιχειρηματικά, με προσέγγισαν άνθρωποι τις ομάδας. Αυτοί οι άνθρωποι πάλευαν μόνη τους να την συντηρήσουν με μοναδικό εργαλείο την αγάπη τους γι αυτήν. Βλέποντας όμως μια ομάδα που οφείλει και έχει πολλά να δώσει στο τοπικό ποδόσφαιρο αλλά και στην κοινωνία της Χερσονήσου, αποφασίσαμε με την υπάρχουσα διοίκηση να την αναδιοργανώνουμε ώστε να ξανά απόκτηση την αναγνωσιμότητα που της αξίζει».

-Πώς κρίνεις την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας;

«Παρά τις δυσκολίες αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι πρώτη στη κατηγορία με 10 βαθμούς διαφορά. Το ομαδικό πνεύμα που έχουμε εξασφαλίσει, εγγυάται καλύτερες ακόμα επιδόσεις και κατάκτηση του πρωταθλήματος».

-Ποιοι είναι οι στόχοι την νέα χρονιά;

«Έχουμε ισχυρό όραμα για την ομάδα μας και γι αυτό σχεδιάζουμε με χρονικό ορίζοντα μεγαλύτερο της μιας χρονιάς. Θα πρωταγωνιστήσουμε στην Α1 κατηγορία αλλά για εμάς ο στόχος είναι να φτιάξουμε αγωνιστικό υπόβαθρο που να μας επιτρέψει την άνοδο μας στη Γ’ εθνική».

-Τι έχεις κερδίσει από την ενασχόληση σου με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;

«Η ενασχόληση μου με την ομάδα, μου δίνει την ευκαιρία για νέες φιλίες με ανθρώπους που ίσως επαγγελματικά να μη τους γνώριζα ποτέ. Από την άλλη μεριά η καλύτερη γνώση μου για τον κρητικό αθλητισμό και η απόλαυση της προσφοράς με ενθουσιάζουν και τροφοδοτούν ακόμα πιο δυνατά τον οραματισμό μου για ένα καλύτερο αύριο για το τόπο μας».

-Ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας;

«Το μεγαλύτερο μας στοίχημα είναι η ομάδα να αγκαλιάσει και να αγκαλιαστεί από τον κόσμο. Θέλουμε όρεξη και ενθουσιασμό για να δουλέψουμε όλοι μαζί. Κατάθεση ψυχής θα το έλεγα. Και είμαι πεπεισμένος ότι θα το πετύχουμε, δίνοντας πρώτοι εμείς, οι άνθρωποι της διοίκησης, το καλό παράδειγμα».

-Ένα μήνυμα στο κόσμο του ποδοσφαίρου για τον κορωνοιό;

«Πέρα από πάσης φύσεως δουλειά προέχει η υγεία μας. Πρέπει λοιπόν, όλοι μας να φερόμαστε με υπευθυνότητα και να αφουγκραζόμαστε τις οδηγίες των ειδικών και του κράτους. Είμαι όμως σίγουρος ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται στο τιμόνι του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου είναι άξιοι ώστε να φέρουν την κανονικότητα σε όλες τις κατηγορίες με τον πιο ανώδυνο τρόπο. Αξιοποιώντας βέβαια και την ανιδιοτελή στήριξη της Γενικής Γραμματείας αθλητισμού αλλά και του ίδιου του Υφυπουργού».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Search

Prisma Sport