Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Ο Γιάννης Χασουράκης από τον Καναδά: «Βιώνουμε την ίδια κατάσταση, με επιμονή και υπομονή θα ξεπεραστεί»

Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 19:10 Γράφτηκε από την
Ο Γιάννης Χασουράκης. Ο Γιάννης Χασουράκης.

Από τον μακρινό Καναδά μίλησε στο Prismasport.gr ο Γιάννης Χασουράκης.

Ο Καναδάς μετράει 15.443 κρούσματα και 277 θανάτους.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ηροδότου και του ΠΟΑ ζει στο Μόντρεαλ τα τελευταία επτά χρόνια και μας εξηγεί πως βιώνουν και οι Έλληνες του εξωτερικού την δύσκολη εποχή με την πανδημία του κορωνοιού. «Είμαστε κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας, όπως και στην Ελλάδα. Εγώ είμαι 46 ετών και το βιώνω διαφορετικά από τους ηλικιωμένους οι οποίοι είναι τρομαγμένοι και δεν βγαίνουν καθόλου έξω. Εγώ βγαίνω για τα απαραίτητα μια ή δύο φορές την εβδομάδα με μάσκα και γάντια, τα οποία χρησιμοποιούμε όσοι έχουμε, γιατί υπάρχει έλλειψη. Μιλάμε με άλλους κρητικούς και Έλληνες, άλλοι το έχουν πάρει σοβαρά, άλλοι λιγότερο. Και σε εμάς εδώ έχουν κλείσει τα καταστήματα, λειτουργούν σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και βενζινάδικα. Τώρα συζητούν να κλείσουν τα σύνορα από επαρχία σε επαρχία», υπογράμμισε.

Ο Γιάννης Χασουράκης στέλνει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στην Ελλάδα και στην Κρήτη με μια υπέροχη μαντινάδα!

«Τον Έλληνα τι κι αν κανείς στο σπίτι τονε κλείσει

πάντα καλά για να περνά αυτός θα βρίσκει λύση»

Και συνεχίζοντας προτρέπει τους Έλληνες να μείνουν σπίτι και να μην το βάζουν κάτω: «Να μένουμε όλοι σπίτι, σεβόμενοι τα μέτρα. Είναι μια δοκιμασία για όλους μας που με υπομονή και επιμονή θα ξεπεραστεί»

Και βέβαια δεν ξεχνάει την Κρήτη, η οποία του λείπει όπως τονίζει: «Την αγάπη μου στην πανέμορφη Κρήτη που τόσο πολύ μου λείπει»

«Κρήτη μου όμορφο νησί!»

xa

Ο Γιάννης Χασουράκης παρουσιάζει μια πετυχημένη ραδιοφωνική εκπομπή στο Mike fm 105.1 προωθώντας την Κρήτη. Η εκπομπή με τίτλο «Κρήτη μου όμορφο νησί» παρουσιάζει μαντινάδες, μοιράζει δώρα, επικοινωνεί με πρόσωπα από την Κρήτη και πρόσφατα φιλοξένησε τον Γιώργο Βιτώρο. Επίσης φιλοξενεί κρητικούς καλλιτέχνες και κρατάει συντροφιά σε όλους τους κρητικούς του Καναδά, οι οποίοι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους για την αποφυγή της εξάπλωσης του ιού.

Η κρητική εκπομπή έχει τεράστια απήχηση από τους 11.000 κρητικούς, αλλά και 100.000 Έλληνες που ζουν στον Καναδά.«Όποιοι κρητικοί καλλιτέχνες έρχονται είναι πάντα καλεσμένοι στην εκπομπή μου. Καλώ καλλιτέχνες από την παροικία. Την Κυριακή είχα την τιμή να φιλοξενήσω τηλεφωνικά τον Γιώργο Βιτώρο», τόνισε.

Δείτε στο video το διαφημιστικό σποτ για την εκπομπή.

 

 Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολυμέσα

Search

Prisma Sport