Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

O Γ. Γκαβόπουλος αποκαλύπτει το όραμα του για τον Αλμυρό στο prismasport.gr

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 19:15 Γράφτηκε από τον

Το όνομα του Γιώργου Γκαβόπουλου έχει σημαδευτεί με την ομάδα του Αλμυρού καθώς εκπροσωπεί την ομάδα τα τελευταία χρόνια από το πόστο του Γενικού αρχηγού, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα της ομάδας ως τερματοφύλακας για μία εξαετία!

Ο Γιώργος Γκαβόπουλος μίλησε στο prismasport.gr όπου εξήγησε τον λόγο της ενασχόλησης του με την ομάδα του Αλμυρού, τους στόχους και το όραμα της νέας Διοίκησης!

1gav

Τι σημαίνει για σένα ο Αλμυρός....;

"Στη ζωή μου και στη καρδιά μού στη πρώτη θέση είναι η οικογένειά μου και στην αμέσως επόμενη θέση είναι ο Αλμυρός, που δεν θα υπήρχε αν δεν ήταν δίπλα μου και δεν με στήριζε η σύζυγός μου και τα παιδιά μου.

Ο Αλμυρός για εμένα είναι ιδέα, είναι κάτι που δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Θέλω σε λίγα χρόνια να κυκλοφορώ στο Μαλεβίζι και να βλέπω παντού παιδιά και κόσμο να φοράνε ρούχα με το σήμα του Αλμυρού".

Τι σου προσφέρει η ενασχόληση σου με τον Αλμυρό...

"Είναι κάτι που με γεμίζει και μου δίνει χαρά. Μου αρέσει να ασχολούμαι με τον Αλμυρό και να προσπαθώ μέσα από το συμβούλιο και την ωραία παρέα που έχουμε δημιουργήσει να κάνουμε σταθερά ανοδικά βήματα, με σκοπό να εδραιωθεί ο Αλμυρός ως ένα υγιές σωματείο, με σωστές υποδομές και να είναι προσιτό σε όλους του κατοίκους του Μαλεβιζίου και όχι μόνο".

1972334 10202927249044253 666572665 n

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας φέτος

 "Από το ξεκίνημα της χρονιάς στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στη Γ΄ εθνική. Μπορεί να μην κάναμε το ξεκίνημα και να μην είχαμε τη πορεία που θα θέλαμε από την αρχή, αλλά είμαστε ρεαλιστές, έχουμε υπομονή και πίστη και μέσα από συστηματική δουλειά πιστεύω τέλος του χρόνου να έχει έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα".

Και ποιο το όνειρο της διοίκησης για την ομάδα

"Όνειρο της διοίκησης είναι ο Αλμυρός να γίνει εάν ανταγωνιστικό και υγιές σωματείο, με σωστές υποδομές, που θα ανεβεί και θα σταθεί για χρόνια στις εθνικές κατηγορίες. Αυτό θα το πετύχουμε με πολύ δουλειά από την πλευρά της διοίκησης με τη πρόσληψη εξειδικευμένων προπονητών στις ακαδημίες Νέους Αλμυρού και Μεγάλη Ομάδα Αλμυρού. Επιπρόσθετα, δρομολογούνται έργα σε ολόκληρο το γήπεδο για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων και τη σωστή άθληση των αθλητών και των παιδιών μας, αλλά και των βοηθητικών χώρων για να περνάνε ευχάριστα το χρόνο τους οι γονείς και ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο ως φίλαθλοι".

 

Από απόκομα εφημερίδας πριν από μερικά χρόνια, όταν ο κ. Γκαβόπουλος υπερασπιζόταν την εστιά του Αλμυρού και είχε επιλεχθεί στην καλύτερη αγωνιστική της 8ης αγωνιστικής

77400756 2426505930779984 3099759712355221504 n

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport