Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Βία και στημένα στην κορυφή της ατζέντας στην συνάντηση Αυγενάκη-Γραμμένου

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 18:05 Γράφτηκε από τον

Ο υφυπουργός Αθλητισμού και ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχαν την πρώτη τους επαφή και δεσμεύτηκαν για συνεργασία με πρώτο και μεγάλο στόχο την αντιμετώπιση της βίας και των στημένων αγώνων.

Η πρώτη θεσμική συνάντηση ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, έλαβε χώρα την Τετάρτη (24/7) στην ΓΓΑ και όπως δήλωσαν και οι δύο, τα κορυφαία θέματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν με την μεταξύ τους συνεργασία, είναι εκείνα τα οποία καμία κυβέρνηση και καμία διοίκηση στο ποδόσφαιρο δεν κατάφερε μέχρι σήμερα να αντιμετωπίσει: Η γηπεδική βία και η χειραγώγηση των ποδοσφαιρικών αγώνων.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, από την πλευρά του, παραδέχτηκε πως υπάρχει μεγάλη αμφισβήτηση και καχυποψία μετά από τέτοιου είδους εξαγγελίες, αλλά δήλωσε αποφασισμένος να… σπάσει κατεστημένα και να κερδίσει το στοίχημα που είναι η επιστροφή των οικογενειών στο γήπεδο.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε τα εξής:

«Είχαμε μια πρώτη γνωριμία με τον υπουργό και μπορώ να πω ότι συνάντησα έναν αποφασιστικό και διορατικό άνθρωπο, στην κατεύθυνση του να επιλυθούν όλα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συμφωνήσαμε να έχουμε μια ειλικρινή συνεργασία διότι πρέπει να δώσουμε λύσεις.

Είμαι βέβαιος ότι τις επόμενες μέρες, η κοινή αυτή στάση μας θα στεφθεί από επιτυχία και τα πρώτα δείγματα θα φανούν με την έναρξη των πρωταθλημάτων».\

sporfm.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)