Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019

Το καυστικό σχόλιο του Χρήστου Βασιλάκη για τους εξαφανισμένους υποψήφιους!

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 12:30 Γράφτηκε από την

Με τον δικό του, ιδαίτερο, καυστικό τρόπο ο πρόεδρος της Γαρίπας, Χρήστος Βασιλάκης σχολιάζει στο Prismasport.gr τους χιλιάδες υποψήφιους στο Ηράκλειο, οι οποίοι μετά τις εκλογές εξαφανίστηκαν!

Μεταξύ άλλων τονίζει ότι είναι περίεργος να δει πόσοι από αυτούς είτε εξελέγησαν είτε όχι πρόκειται να ασχοληθούν με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό!

Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Βασιλάκη:

"Η χρονιά που διανύουμε είναι χρονιά εκλογών. Πολλές εκλογές, πολλές κάλπες, πολλά συμβούλια. Τοπικά, δημοτικά, περιφερειακά, ευρωεκλογές, εθνικές εκλογές, κουραστήκαμε να ψηφίζουμε υποψηφίους (όσοι πήγαμε) και τα έλεγαν όλοι τόσο χαριτωμένα και όμορφα. Είμαι πραγματικά περίεργος να μάθω πόσοι από αυτούς είτε εξελέγησαν είτε όχι , πρόκειται να ασχοληθούν διοικητικά με κάποιον ερασιτεχνικό αθλητικό σύλλογο; Ο ερασιτεχνικός, τοπικός αθλητισμός είναι "πεδίον δόξης λαμπρό"για όσους θέλουν πραγματικά να παρέμβουν και να βοηθήσουν την κοινωνία,τον τόπο που ζουν. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός, είναι φορέας κοινωνικοποίησης είναι ο χώρος όπου μπορούν να καλλιεργηθούν οι πανανθρώπινες αξίες, όπως η αλληλεγγύη,η ευγένεια,η άμιλλα και προπάντων η φιλία. Αυτά δεν θέλατε όλοι εσείς να υπηρετήσετε γιατί απέχετε τώρα. Τόσοι χιλιάδες υποψήφιοι στο νομό πού είναι τώρα;"

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)