Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αδαμόπουλος: «Ψευδή και συκοφαντική η καταγγελία της Μπεκατώρου»

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 10:16 Γράφτηκε από τον
Ο Αδαμόπουλος απάντησε εκ νέου για τις καταγγελίες τις Μπεκατώρου. Ο Αδαμόπουλος απάντησε εκ νέου για τις καταγγελίες τις Μπεκατώρου.

Ψευδή, συκοφαντική και υποβολιμαία χαρακτήρισε την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση ο Αριστείδης Αδαμόπουλος, στην επιστολή παραίτησης του από τις συνεδριάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ο φερόμενος ως δράστης της σεξουαλικής επίθεσης της Ολυμπιονίκη διέψευσε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και ανακοίνωσε πως θα απέχει μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Αναλυτικά, η γραπτή δήλωση που έστειλε στην ΕΟΕ:

«ΠΡΟΣ : κ. Σπύρο Καπράλο,
Πρόεδρο της Ε.Ο.Ε.

Κύριε Πρόεδρε,

Παρακολουθώ με έκπληξη τις δηλώσεις της Σοφίας Μπεκατώρου, σύμφωνα με τις οποίες φέρομαι να την έχω κακοποιήσει σεξουαλικά πριν από 23 χρόνια. Το γεγονός αυτό το πληροφορήθηκα για πρώτη φορά σήμερα και, όπως έχω ήδη δηλώσει, η καταγγελία είναι ψευδής, συκοφαντική και υποβολιμαία. Παρολαυτά, αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι, λόγω της μεγάλης αρνητικής δημοσιότητας που έχει λάβει το θέμα, είναι πολύ πιθανό να πληγεί το κύρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, το οποίο πρέπει να βρίσκεται πάντοτε ψηλά για το καλό του ελληνικού αθλητισμού. Γι’ αυτό το λόγο και μόνο και με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης μου απέναντι στην Ε.Ο.Ε., σας δηλώνω ότι από σήμερα και μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της υποθέσεως αυτής από τις αρμόδιες αρχές θα παύσω να συμμετέχω στις συνεδριάσεις των οργάνων της Ε.Ο.Ε., των οποίων είμαι μέλος και γενικά θα απέχω από την άσκηση των καθηκόντων μου από οποιαδήποτε άλλη θέση κατέχω στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Αρ. Αδαμόπουλος
Αθήνα, 16.01.2021».

Πηγή: filathlos.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport