Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

To sold out της πλάκας και οι φθηνές δικαιολογίες του Μαθιουλάκη

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 16:34 Γράφτηκε από τον

Σε απόλυτο φιάσκο μετατράπηκε το όνειρο της διοίκησης του Πλατανιά που έκανε λόγω για sold out στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στα Περιβόλια και αυτός ήταν ένας από τους λόγους πέραν της Αστυνομίας που δεν έδωσε εισιτήρια στους ανθρώπους του ΟΦΗ και γενικότερα στους φιλάθλους της Ηρακλειώτικης ομάδας. 

Οι θύρες 1 και 2 του Πλατανιά γέμισαν με την σημαντική λεπτομέρεια όμως πως ανάμεσα στους περίπου 2.000 φιλάθλους που χωράει η συγκεκριμένη εξέδρα ήταν και αρκετοί σκόρπιοι φίλαθλοι του ΟΦΗ από το Ηράκλειο που είχαν φροντίσει να προμηθευτούν από νωρίς τα εισιτήρια τους στις συγκεκριμένες θύρες. 

Η θύρα 3 του γηπέδου του Πλατανιά δυστυχώς έμεινε κενή αφού ούτε ένας Χανιώτης φίλαθλος δεν βρέθηκε σε αυτή. Μια διμοιρία της Αστυνομίας που ήταν δίπλα στη θύρα 4 σαν ζώνη προστασίας προστάτευε τα άδεια καθίσματα της θύρας 3 όπου η εικόνα της λόγω και της τηλεοπτικής κάλυψης του αγώνα προκάλεσε αλγεινή εντύπωση σε όλη την Ελλάδα. 

Το χθεσινό ματς λοιπόν σε καμία περίπτωση δεν ήταν μια γιορτή του κρητικού ποδοσφαίρου όπως διατυμπάνιζε ο πρόεδρος του Πλατανιά τις προηγούμενες ημέρες αλλά μια αποτυχία της Χανιώτικης ΠΑΕ να διαχειριστεί ένα τόσο σημαντικό ματς και να το μετατρέψει σε πραγματική γιορτή του κρητικού ποδοσφαίρου. 

Όταν σε ένα τόσο σημαντικό ματς δεν καταφέρνεις να γεμίσεις το γήπεδο σου με γενική είσοδο 5 ευρώ τότε έχεις αποτύχει και ως διοίκηση να πείσεις τον κόσμο των Χανίων να σε ακολουθήσει στην αξιέπαινη προσπάθεια που έκανε φέτος ο Πλατανιάς μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)