Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021

Πράξη ανθρωπιάς και αγάπης από την Mattel: Γέμισε με δώρα την Παιδοογκολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ!

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 14:10 Γράφτηκε από τον

Μεγάλη πράξη ανθρωπιάς και αγάπης από την εταιρία παιχνιδιών Mattel.

Μια συνάντηση του κ. Ανδρέα Ξυδάκη με τον διευθυντή του καταστήματος παιχνιδιών Μουστάκας, Γιώργο Χουδετσανάκη για το δώρο Χριστουγέννων της κόρης του που ήταν μια κούκλα χωρίς μαλλιά, ήταν αρκετή για μια μεγάλη κίνηση αλληλεγγύης.

Η εταιρία Mattel γέμισε με δώρα την Παιδοογκολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ και χαρά τα παιδιά, δείχνοντας εμπράκτως την στήριξη της ενόψει των εορτών.

Η Παιδοογκολογική Κλινική ΠΑΓΝΗ ευχαρίστησε την εταιρία για την κίνηση της, αλλά και τους ανθρώπους πίσω από αυτή.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Πράξη ανθρωπιάς και αγάπης 

Το ρητό «όταν υπάρχει θέληση βρίσκεται και ο τρόπος» βρίσκει άξιους ανταποκριτές την εταιρία κατασκευής παιχνιδιών Mattel. Μια συνάντηση του κ.Ανδρέα Ξυδάκη με τον διευθυντή του καταστήματος παιχνιδιών ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Γιώργο Χουδετσανάκη για το δώρο Χριστουγέννων της κόρης του που ήταν μια κούκλα χωρίς μαλλιά, ήταν αρκετή για μια μεγάλη κίνηση αλληλεγγύης. Η εταιρία ΜΑTTEL, έδειξε εμπράκτως την στήριξη της και έστειλε και στα 40 παιδιά της Παιδοογκολογικής κλινικής του ΠΕΠΑΓΝΗ δώρα για τις γιορτινές μέρες που έρχονται, που θα γεμίσει με χαρά αυτές τις παιδικές ψυχές. Εκ μέρους της Παιδοογκολογικής κλινικής του ΠΕΠΑΓΝΗ δεν μπορούμε παρά να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία για αυτήν την κίνηση της. Ιδιαιτέρως, ευχαριστούμε τους ανθρώπους πίσω από την προσπάθεια, τον διευθυντή καταστήματος παιχνιδιών ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, κ.Γιώργο Χουδετσανάκη, τον αντιπρόσωπο πωλήσεων της εταιρίας ΜΑΤΤΕL, κ. Γιώργο Λασιθιωτάκη, αλλά και brand manager της εταιρίας , Βενετία Μητκάνη.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport