Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Ο Γρηγόρης Αθανασίου θυμάται με συγκίνηση τον Απόστολο Παπουτσάκη

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020 17:56 Γράφτηκε από τον
Ο Γρηγόρης Αθανασίου. Ο Γρηγόρης Αθανασίου.

Ο αείμνηστος Απόστολος Παπουτσάκης άφησε το στίγμα του στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και όσοι συνεργάστηκαν μαζί του μόνο καλά λόγια έχουν να πουν.

Παράγοντας που τον χαρακτήριζε το ήθος και η προσφορά του όσα χρόνια υπηρέτησε τον Εργοτέλη ήταν μέγιστη.

Ο Γρηγόρης Αθανασίου μίλησε στο Prismasport.gr για τον άνθρωπο «διαμάντι», για τον Απόστολο Παπουτσάκη.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας θυμάται μόνο ευχάριστες στιγμές και χαρακτηρίζει τον πρώην πρόεδρο του Εργοτέλη, άνθρωπο με Α κεφαλαίο: «Μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήταν η πρώτη φορά που άκουγα για τον κ. Απόστολο. Ότι μας δόθηκε το πριμ της νίκης. Στην συνέχεια τον έζησα και ως πρόεδρο στον Εργοτέλη. Τι να πούμε; Άνθρωπος με το Α κεφαλαίο. Σαν δεύτερος πατέρας μας, ήταν συνέχεια κοντά μας και στα καλά και στα κακά», υπογράμμισε. 

Θυμάσαι κάποιο χαρακτηριστικό γεγονός κατά τη διάρκεια της συνεργασίας σας; «Είχα υπογράψει για πέντε χρόνια. Ήθελα άλλα 2 χρόνια για να τελειώσει το συμβόλαιο μου και με φώναξε και υπέγραψα καινούργιο πενταετές. Επίσης μετά από μια μεγάλη νίκη μέσα στο Παγκρήτιο (δεν θυμάμαι αντίπαλο) μπήκε περιχαρής μέσα στα αποδυτήρια και ρώτησε τον Μανώλη (τζούνιορ) τι νούμερο παπούτσι φοράει. Και όσο ήταν το νούμερο του παπουτσιού του τόσο ήταν και το πριμ που μας μοίρασε!»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport