Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Γ.Γ.Α: Συστάθηκε επιτροπή, έρχονται νέα μέτρα στον αθλητισμό;

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 17:55 Γράφτηκε από τον
Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Με ανακοίνωση η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού γνωστοποίησε ότι συστάθηκε τριμελής επιτροπή για την αντιμετώπιση του GOVID19.

Η επιτροπή αποτελείται από στελέχη της Γ.Γ.Α, της Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ και θα έχει ως σκοπό την άμεση ανταπόκριση στα ζητήματα που προκύπτουν στον χώρο του αθλητισμού σχετικά με την επιδημία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο του συντονισμού των αρμόδιων, για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και στον αθλητισμό, συναντήθηκαν στην έδρα της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, ο Γενικός Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Β. Παπαγεωργίου και ο εκπρόσωπος Τύπου και διευθυντής διεθνών σχέσεων της ΓΠΓΠΠ κ. Σπ. Γεωργίου με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά.

Στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν την αθλητική δραστηριότητα εντός και εκτός σταδίου, υπό τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν με την πανδημία COVID 19, όπως και οι διαδικασίες στις πύλες εισόδου και εξόδου της χώρας, για την ασφαλή μετάβαση από και προς την Ελλάδα των αθλητικών αποστολών, που μετέχουν στις διεθνείς διοργανώσεις, με κύριο γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας.

Τέλος, αποφασίστηκε η σύσταση τριμελούς επιτροπής με στελέχη της Γ.Γ.Α, της Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ, προς την κατεύθυνση της άμεσης ανταπόκρισης στα ζητήματα που προκύπτουν στον χώρο του αθλητισμού - υπό ολοένα μεταβαλλόμενες επιδημιολογικά συνθήκες- και απαιτούν τον συντονισμό τω ενεργειών των τριών φορέων».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport