Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Επεισόδιο στο Τρίκαλα - Απόλλων Λάρισας - Μόρας: «Έχεις τελειώσει…πέθανες» (vid)

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 14:10 Γράφτηκε από τον

Μάρτυρες ενός απαράδεκτου σκηνικού έγιναν όσοι παρακολούθησαν την χθεσινή αναμέτρηση του ΑΟ Τρίκαλα με τον Απόλλων Λάρισας

Ο 39χρονος αμυντικός, Βαγγέλης Μόρας σε μια διεκδίκηση της μπάλας ζήτησε την κατοχή υπέρ της ομάδας του, ο επόπτης ενεργώντας λανθασμένα του είπε κάτι για την ηλικία του και κάπου εκεί ο έμπειρος στόπερ εξερράγη με συμπαίκτες και αντιπάλους να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

“Έχεις τελειώσει πέθανες” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μόρας προς τον επόπτη σε μια ενέργεια που αν μη τι άλλο βγήκε από τους “σφυγμούς” του ματς αλλά που δεν αρμόζει στο ήθος του Λαρισαίου ποδοσφαιριστή.

 Πηγή: trikalagoal

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

Μάρτυρες ενός απαράδεκτου σκηνικού έγιναν όσοι παρακολούθησαν την χθεσινή αναμέτρηση του ΑΟ Τρίκαλα με τον Απόλλων Λάρισας. Ο 39χρονος αμυντικός, Βαγγέλης Μόρας σε μια διεκδίκηση της μπάλας ζήτησε την κατοχή υπέρ της ομάδας του, ο επόπτης ενεργώντας λανθασμένα του είπε κάτι για την ηλικία του και κάπου εκεί ο έμπειρος στόπερ εξερράγη με συμπαίκτες και αντιπάλους να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν. “Έχεις τελειώσει πέθανες” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μόρας προς τον επόπτη σε μια ενέργεια που αν μη τι άλλο βγήκε από τους “σφυγμούς” του ματς αλλά που δεν αρμόζει στο ήθος του Λαρισαίου ποδοσφαιριστή.

Search

Prisma Sport