Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Η νέα σελίδα περιγραφών που... αξίζει να ακολουθείς!

Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020 13:44 Γράφτηκε από τον

Μία σελίδα ενός μέλος του Prismasport.gr που... αξίζει να ακολουθεί κανείς

Χάρη στην αγάπη σας για τον τοπικό αθλητισμό και την άμεση και ορθή ενημέρωση το Prismasport.gr βρίσκεται στον "αέρα" και σας ενημερώνει καθημερινά για τα νέα του τοπικού και όχι μόνο αθλητισμού.

Ένα μέλος της ομάδας μας, ο Γιώργος Κουκουλάκης, πέραν από την ύπαρξη του στο τιμ του Prismasport.gr ακολουθεί και τον δρόμο των περιγραφών. 

Θέλοντας λοιπόν να αναδείξει την δουλειά του στον τομέα των περιγραφών δημιούργησε μία σελίδα στο Facebook, η οποία ονομάζεται Γιώργος Κουκουλάκης - Αθλητικός Δημοσιογράφος, ώστε να δώσει την ευκαιρία στο κοινό να ακούσει τις περιγραφές, που έχει κάνει μέχρι τώρα και να βρίσκεται συντονισμένο έτσι ώστε και κάθε νέα περιγραφή, που θα κληθεί να βγάλει εις πέρας, να έχει την δυνατότητα όποιος θέλει να την ακούσει από αυτή την σελίδα.

Επίσης εκεί μπορεί ο καθένας να δει και κάποια άρθρα του Prismasport.gr, τα οποία είναι γραμμένα από το συντάκτη μας.

Όποιος θέλει να βοηθήσει το μέλος του Prismasport.gr να αναδείξει την δουλειά του, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι πατήσει στο παρακάτω link και να κάνει ένα Μου αρέσει στην σελίδα του ώστε οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται επαγγελματικά με αυτό το κομμάτι να μάθουν και εκείνοι, αν δεν την γνωρίζουν ήδη, την ύπαρξη και αυτού του δημοσιογράφου στον χώρο των περιγραφών.

Το link της σελίδας είναι:

Γιώργος Κουκουλάκης - Αθλητικός Δημοσιογράφος

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport