Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Α.Ο Τρίτων: Σπουδαία προσφορά για τα παιδιά στο ΠΑΓΝΗ

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 18:59 Γράφτηκε από την
Στο πλευρό των παιδιών στέκεται ο Α.Ο Τρίτων. Στο πλευρό των παιδιών στέκεται ο Α.Ο Τρίτων.

Ο κολυμβητικός σύλλογος Τρίτων προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς προσφέροντας δύο κρεβάτια σύγχρονης τεχνολογίας αυξημένης φροντίδας για τις ανάγκες των παιδιών της αιματολογικής, ογκολογικής κλινικής Παίδων στο ΠΑΓΝΗ.

Ας ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα τους:

«Μεγάλη η χαρά μας που καταφέραμε να προσφέρουμε εκεί που αγαπάμε!! Από την πλευρά μας αισθανόμαστε μεγάλη ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους που επώνυμα ή και ανώνυμα πολλοί (!!) απέδειξαν πως η ανθρωπιά υπάρχει και είναι ευκολότερο όλοι μαζί να καταφέρουμε πράγματα όμορφα πολύ!!!
Ας αγαπήσουμε τον συνάνθρωπο, ας βοηθήσουμε τον δίπλα μας, ας προσφέρουμε όπου μας έχουν ανάγκη, ας απαλύνουμε τον πόνο του άλλου!! Είναι αποδεδειγμένο πως αγαθό πολυτιμότερο της υγείας δεν υπάρχει, και οι άνθρωποι που εργάζονται στον χώρο είναι άγγελοι που προσφέρουν πολλές φορές υπό συνθήκες δύσκολες ελπίδα σωτηρίας!! Αξίζουν την βοήθεια όλων μας!! Ευχή μας τα κρεβάτια αυτά να απαλύνουν τον πόνο των παιδιών και να έρθει μια ημέρα που θα είναι περιττά λόγω μη ύπαρξης ασθενών!!».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)