Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Ο Νίκος Συριγωνάκης και στις Αρχάνες!

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 19:30 Γράφτηκε από τον

Ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης, Νίκος Συριγωνάκης είναι λάτρης του ποδοσφαίρου και δεν θα μπορούσε να λείπει από το Μαρκομιχελάκειο Τουρνουά που διοργάνωσε ο Γιούχτας.

Του Δημήτρη Γιγουρτσή

Ο Νίκος Συριγωνάκης είναι ένας άνθρωπος του αθλητισμού, μεγάλος φίλαθλος του ποδοσφαίρου και δη του ερασιτεχνικού.

Η προσφορά του τα τελευταία χρόνια από τη θέση του σύμβουλου Αθλητισμού της Περιφέρειας είναι γνωστή και πολύ σπουδαία.

Για ακόμα μία φορά έδειξε την αγάπη του για τον "βασιλιά" των σπορ με την παρουσία του στο Μαρκομιχελάκειο Τουρνουά που διοργάνωσε ο Γιούχτας στις Αρχάνες.

Ο Νίκος Συριγωνάκης έδωσε το παρών, δείχνοντας για ακόμα μία φορά έμπρακτα την ενασχόληση και το ενδιαφέρον του για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Αυτό που ευελπιστούν όλοι οι παράγοντες του αθλητισμού, ερασιτεχνικού ή μη, είναι ο Νίκος Συριγωνάκης να παραμείνει στην θέση του ως σύμβουλος αθλητισμού της Περιφέρειας και μετά την έναρξη της νέας θητείας της περιφερειακής αρχής την 1η Σεπτεμβρίου.

Αυτό γιατί ως ένας άνθρωπος που υπηρετεί τον αθλητισμό εδώ και χρόνια από πολλά πόστα γνωρίζει ακριβώς τις αδυναμίες και τις ελλείψεις του και είναι ο κατάλληλος για να τις διορθώσει!

Ο Νίκος Συριγωνάκης παρακολούθησε τους αγώνες του τουρνουά παρέα με τον καλό του φίλο και συνεργάτη, αντιπρόεδρο του ΣΥΝΚΑ Ανδρέα Χιωτάκη.

 

 

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)