Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Ποδηλασία: Τρίτη στον κόσμο η Ηρακλειώτισσα Ηρώ Μηλάκη!

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 20:30 Γράφτηκε από τον

Μία μεγάλη επιτυχία για την Ηρακλειώτισσα πιλότο που μαζί με την Ελένη Καλατζή φέρνουν στην Ελλάδα το χάλκινο μετάλλιο από το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας δρόμου που διεξήχθη στο Κεμπέκ του Καναδά.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας δρόμου που διεξήχθη στο Κεμπέκ του Καναδά, το Ελληνικό ντουέτο κατέκτησε την 3η θέση στον αγώνα αντοχής απόστασης 76 χιλιομέτρων, είχε συγκομιδή 72 βαθμών στην παγκόσμια κατάταξη και πλέον... φλερτάρει με την κατάκτηση δύο "εισιτηρίων" για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η μία εκ των δύο αθλητριών, η Ελένη Καλατζή, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook σχετικά με την επιτυχία της 3ης θέσης:

«Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε σημαντικούς βαθμούς για την πρόκρισή μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Με την πιλότο μου, Ηρώ Μηλάκη και τον προπονητή μας, Γιώργο Βαρβεράκη, δουλέψαμε σκληρά και θα συνεχίσουμε αδιάκοπα τις προσπάθειές μας. Ευχαριστώ όλους όσοι στηρίζουν τις προσπάθειές μας, δίνοντάς μας δύναμη να συνεχίσουμε.»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Βαρβεράκης, δήλωσε:

«Σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό αγώνα, με πολλή ανηφόρα και έντονο συναγωνισμό, τα κορίτσια μας κατάφεραν και πάλι να πετύχουν την υπέρβαση. Η θέση των γυναικών για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Εκτίμησή μου είναι πως πλέον πάμε να πάρουμε δύο θέσεις.»

Το ποστ της Μηλάκη:

eeees we did it!! Bronze medal in the World Cup in Canada ??
Really proud and happy about this medal ???
More to come ? Tokyo one step closer ?
#paracycling2019 #tandem #worldcup2019 #roadtotokyo2020
@ Baie-Comeau, Quebec

Yeeees τα καταφέραμε!! Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο στον Καναδά ??
Πραγματικά περήφανος και χαρούμενος για αυτό το μετάλλιο ???
Περισσότερα για να έρθει ? Τόκιο ένα βήμα πιο κοντά ?
#paracycling2019 #tandem #worldcup2019 #roadtotokyo2020
@ βαιε-Comeau, κεμπέκ

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)