Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Άποψη: Να κάνει ένα βήμα προόδου σε κάθε φιλικό

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 21:40 Γράφτηκε από τον

Ο ΟΦΗ πήρε μία μεγάλη νίκη, μέσα στο Βέλγιο κόντρα στην Άντερλεχτ, ωστόσο εκεί που θα πρέπει να επικεντρωθούν ο Γιώργος Σίμος και οι συνεργάτες του είναι στην εξαιρετική εμφάνιση.

Του Δημήτρη Γιγουρτσή

Δεν είναι και λίγο πράγμα να επικρατείς μίας εκ των ιστορικότερων ομάδων της Ευρώπης και μάλιστα μέσα στην έδρα της, έστω και σε φιλικό Ιούλη μήνα.

Αν και φιλικό πολλοί θα μπορούσαν να σταθούν και να επαναπαυθούν στο αποτέλεσμα (όπως πολλάκις έχουν κάνει προπονητές και ομάδες ακόμα και σε φιλικά προετοιμασίας).

Είμαι βέβαιος πως οι άνθρωποι του ΟΦΗ μέχρι το επόμενο πρωί θα έχουν ξεχάσει το αποτέλεσμα και θα κρατήσουν μόνο τα θετικά (ή και αρνητικά) της αναμέτρησης.

Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο της χρονιάς ακόμα για να ασχολείται με αποτελέσματα και σκορ. Εδώ καλά - καλά δεν έχει ακόμα καθαρό στόπερ.

Παρόλα αυτά η εικόνα της και κυρίως η βελτίωση σε σχέση με την πολύ κακή απόδοση κόντρα στην Μπίρσοτ δίνουν το δικαίωμα για αισιοδοξία.

Αυτό που θεωρώ πως πρέπει να κάνει κάθε ομάδα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας είναι να συγκρίνει παιχνίδι με παιχνίδι. Όχι το τελικό σκορ, αλλά το κατά πόσο έχει υπάρξει βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη φορά.

Αυτό είναι το ζητούμενο για κάθε σύλλογο, ώστε να είναι έτοιμος για τις πραγματικές υποχρεώσεις μέσα στη χρονιά.

Αυτό αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε και από τον ΟΦΗ, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής απέναντι στην Οστάνδη.

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport