Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

Καρδιολόγος ΓΙΑΚΟΥΜ(Π)-ΑΚΗΣ

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 12:00 Γράφτηκε από τον

Διαβάστε το άρθρο του Στέλιου Κτιστάκη για τον «καρδιολόγο» Γιακουμ(π)-άκη!

Έλληνας στράικερ που διαπρέπει για κάποιους στα «χωράφια» με τις τουλίπες ενώ για άλλους το πρώτο πιστόλι από τα προσφυγικά αλώνια… στα Ολλανδικά σαλόνια. Στο ποδόσφαιρο της εποχής, όσες υπερβολές και να γραφτούν για αυτό το παιδί, θετικές ή αρνητικές, είναι όλα ψέματα μιας και κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τους αριθμούς που λένε πάντα την αλήθεια!

Κάποιοι στοιχηματίζουν ότι μπορεί να βγει μέχρι και πρώτος σκόρερ στην χερσόνησο που διαπρέπει κάνοντας να απορήσουν μέχρι και οι μαύρες τρύπες του σύμπαντος. Από την άλλη υπάρχουν και αυτοί που τον αποκαλούν άμπαλο λες και το σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι μόνο με την μπάλα στα πόδια. Ο Ατσαλενιώτης λοιπόν κύριοι σίγουρα δεν α βγει πρώτος σκόρερ αλλά έχει κάνει τεράστια άλματα σε θέματα τεχνικής – τακτικής στο παιχνίδι του.

Στον παρακάτω πίνακα οι αριθμοί θα βάλουν στη θέση τους αρκετούς δημοσιογράφους και μη που γράφουν ότι θέλουν λίγο πριν «ξυπνήσουν».

148726805 459360041864115 3489321389276721863 n

Παίζει σε ένα πρωτάθλημα που κάθε γκολ έχει συντελεστή 1.5 στη σχετική βαθμολογία ενώ σχεδόν όλα τα παλιόπαιδα της λίστας αγοράζουν «παστέλια» με το 2! Στην κορυφή το Πολωνικό γέρικο «τραγί» η αιχμή του δόρατος μιας ομάδας που κάθε 7 λεπτά έχει μία τελική στην αντίπαλη εστία!!! Ακολουθούν βιρτουόζοι με ελάχιστη τιμή μεταπώλησης τα 2 εκατομμύρια, δεν μπορεί κάτι θα ξέρουν από τόπι και κάπου εκεί το τιμημένο φύλλο άμπελλου να δηλώνει ένα υπερήφανο παρόν!

Τιμή και δόξα λοιπόν σε αυτό το παιδί και σε όσους τον βοήθησαν από την αρχή της ζωής του ώστε να βρεθεί έστω και για μία χρονιά σαν πυροτέχνημα μέσα στη δεκάδα που κατά την προσωπική μου κρίση έστω και δύσκολα, ίσως καταφέρει να μείνει μέσα σε αυτήν. Μην ξεχνάμε πως για να έχει υπόσταση και να αφήσεις το στίγμα σου σε αυτό το άθλημα πρέπει να είσαι διαχρονικός και όχι ο παίκτης του μήνα. Υπενθυμίζω ο χρόνος έχει 12 μήνες…

Σταματήστε λοιπόν τις εκατέρωθεν φανφάρες και αφήστε τον ποδοσφαιριστή να χαρεί αυτό που μέχρι τώρα έχει πετύχει γιατί αν συνεχίσετε θα μας στείλετε Ζωγράφου 3 στον 2ο όροφο, παράρτημα καρδιολόγου ΓΙΑΚΟΥΜ(Π)-ΑΚΗΣ με καρδιακές αριθμίες! Ave Atsalenio.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport